Αναίμακτη λιποαναρρόφηση με τη δύναμη του Laser

Τι είναι και πώς εφαρμόζεται; H ειδικός εξηγεί.

Screenshot_1

Η μάχη με το επίμονο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα δεν κάνει διακρίσεις. Μία μόνο συνεδρία Laser Λιποαναρρόφησης Smartlipo είναι αρκετή για να ανακτήσεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. 

Εκεί που το τοπικό πάχος και η «όψη φλοιού πορτοκαλιού» αντιστέκονται, η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, δερματολόγος-αφροδισιολόγος και επιστημονική διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine εξηγεί πώς μπορεί να βοηθήσει η Laser Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση Smartlipo.

Τι είναι η αναίμακτη λιποαναρρόφηση Smartlipo;

Πρόκειται για την πλέον αποτελεσματική μέθοδο αντιμετώπισης του επίμονου τοπικού πάχους, μείωσης πόντων, βελτίωσης του περιγράμματος του σώματος και εξάλειψης της ανεπιθύμητης κυτταρίτιδας. Δεν απαιτεί νυστέρι, δεν αφήνει σημάδια ή αντιαισθητικές ουλές και έχει πολύ μικρό χρόνο αποθεραπείας, επιτρέποντας στον ενδιαφερόμενο να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες άμεσα, δίχως μετεγχειρητικό πόνο.

Πώς εφαρμόζεται;

Η θεραπεία πραγματοποιείται σε συνθήκες ιατρείου – κλινικής. Ο γιατρός εισάγει την οπτική ίνα του σύγχρονου ND-YAG Laser κάτω από το δέρμα από μια οπή ενός χιλιοστού  - υπό τοπική αναισθησία, διασπώντας τα λιποκύτταρα, τα οποία υγροποιημένα πια, αναρροφώνται μέσω μιας λεπτής, ατραυματικής κάνουλας, επιτυγχάνοντας άμεση μείωση πόντων. 

Πού εφαρμόζεται;

Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος παρατηρείται πλεονάζον επίμονο, τοπικό λίπος, όπως σε κοιλιά, μέση, πλάτη, μηρούς, γλουτούς, αλλά και στα δύσκολα σημεία, όπως γόνατα, γάμπες, βραχίονες και διπλοσάγονο. Αποτελεί, μάλιστα, την πιο συνηθισμένη επιλογή για όσους άντρες θέλουν να απαλλαγούν από τη γυναικομαστία.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Συνήθως μία συνεδρία περίπου 2 ωρών είναι αρκετή, ανάλογα με την έκταση της περιοχής και το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε. Κατά τη διάρκειά της επιτυγχάνεται και σύσφιγξη της εκάστοτε περιοχής, καθώς ενισχύεται η παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, χαρίζοντας θεαματικά, άμεσα ορατά αποτελέσματα!

Συνδύασέ το με..

Τη θεραπεία Cavitation RF, την πιο πρωτοποριακή, μοντέρνα και αποτελεσματική μέθοδο αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας. 

Αναίμακτη λιποαναρρόφηση με τη δύναμη του Laser - εικόνα 1

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες τη Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine. www.cosmeticdermamedicine.gr Facebook: Cosmetic Derma Medicine Instagram: @cdm.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i