Φοβάσαι το conditioner; Μήπως να διαβάσεις αυτό και μετά να αλλάξεις γνώμη;

Νομίζεις ότι το conditioner σου βαραίνει τα μαλλιά και δε τα αφήνει να είναι ανάλαφρα; Ήρθε η ώρα να μάθεις την αλήθεια

2. Έχουμε νέα:

Σήμερα, οι γυναίκες με λεπτά μαλλιά συχνά δεν προσφέρουν στα μαλλιά τους την υγρασία που χρειάζονται είτε γιατί χρησιμοποιούν πολύ μικρή ποσότητα conditioner, είτε γιατί δεν το χρησιμοποιούν τακτικά, είτε γιατί ξεπλένουν τα μαλλιά τους υπερβολικά πολύ ή γιατί όπως συμβαίνει στο 50% περίπου των γυναικών στην Ευρώπη, παραλείπουν εντελώς το conditioner.

Αυτές οι βλαβερές συνήθειες για την υγεία των μαλλιών οφείλονται συχνά στο φόβο της λιπαρότητας που έχουν οι γυναίκες με λεπτά μαλλιά, οι οποίες χρησιμοποιούν συνηθισμένα conditioner.

Όταν όμως παραλείπουν εντελώς τη χρήση του conditioner το αποτέλεσμα είναι φθορά, θαμπάδα και σπάσιμο.

Το conditioner είναι σημαντικό για τη θρέψη, την προστασία από τη φθορά και για ευκολοχτένιστα μαλλιά.

Η δομή της λεπτής τρίχας διαφέρει από τη δομή της χοντρής τρίχας, γι' αυτό χρειάζεται ειδική περιποίηση. Κατά μέσο όρο, το πάχος μιας λεπτής τρίχας είναι 20 microns, δηλ. είναι περίπου 20% πιο λεπτή από μια χοντρή ή τραχιά τρίχα. Επιπλέον, κάθε λεπτή τρίχα μπορεί να έχει 50% λιγότερη κερατίνη, την πρωτεΐνη που προσφέρει δύναμη στον πυρήνα της τρίχας.

Έτσι τα λεπτά μαλλιά είναι πιο πιθανό να πέφτουν βαριά και να δείχνουν λιπαρά. Έχουν την τάση να είναι πιο ίσια από ό,τι τα μαλλιά με χοντρή τρίχα και είναι μάλλον απίθανο να διατηρήσουν τις μπούκλες. Επίσης, μπορεί να είναι πιο αδύνατα και πιο επιρρεπή στη φθορά, όπως, το σπάσιμο και η ψαλίδα.

Το Pantene, φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση μαλλιών με το 1ο conditioner σε μορφή αφρού το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες με λεπτά μαλλιά, αλλά και για εκείνες που αντιμετωπίζουν τα conditioner με φόβο. Τώρα, τίποτα δεν συγκρίνεται με την εμπειρία του 1ο αφρού σε μορφή conditioner για να πετύχετε μαλλιά Pantene!

Φοβάσαι το conditioner; Μήπως να διαβάσεις αυτό και μετά να αλλάξεις γνώμη; - εικόνα 1

Αυτό το νέο conditioner σε μορφή αφρού είναι η απάντηση στις γυναίκες που συνήθως αισθάνονται ότι το conditioner βαραίνει τα μαλλιά τους. Πείτε αντίο στα βαριά συνηθισμένα conditioner και απολαύστε την εμπειρία του 1ου conditioner σε μορφή αφρού! Η αέρινη αφρώδης υφή του απορροφάται από την τρίχα σε βάθος, ενυδατώνοντάς την από μέσα προς τα έξω, χωρίς να αφήνει ανεπιθύμητα κατάλοιπα που πιθανώς να βαρύνουν τα λεπτά μαλλιά και να τα κάνουν να φαίνονται λαδωμένα.

Πως εφαρμόζεται το 1ο conditioner σε μορφή αφρού:

1ο Bήμα: χρησιμοποιείτε σε βρεγμένα μαλλιά στο ντους

2ο Βήμα: βάζετε στη παλάμη σας μια μικρή ποσότητα αφρού

3ο Βήμα: το απλώνετε με τα χέρια σας από τις ρίζες ως τις άκρες ώστε να διεισδύσει σωστά στη τρίχα

4o Βήμα: ξεβγάζετε τον αφρό

Το 1ο conditioner σε μορφή αφρού είναι διαθέσιμο σε 4 διαφορετικές επιλογές!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο http://www.pantene.gr/el-gr και τη σελίδα στο FB https://www.facebook.com/PanteneGreece/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i