Γράμμωση χωρίς γυμναστική γίνεται;

Γραμμωμένη κοιλιά και σμιλευμένο κορμί χωρίς κόπο και ιδρώτα μπορεί να σου χαρίσει η νέα ελαχίστως επεμβατική τεχνική λιποαναρρόφησης Vaser.

healthy-and-happy-down-to-my-core-picture-id1080180896

Η νέα σεζόν φέρνει μαζί της ψηλόμεσες παντελόνες και θελκτικά cropped tops, αλλά εσύ δεν έχεις την επίπεδη κοιλιά που θα ήθελες για να υποστηρίξεις το συγκεκριμένο outfit; Δύο είναι οι τρόποι για να αποκτήσεις ένα τέλεια γραμμωμένο και σμιλευμένο σώμα, ώστε να φοράς τα ρούχα που θέλεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Ή θα υιοθετήσεις ένα υγιεινό lifestyle με ισορροπημένη διατροφή και εντατική γυμναστική, με τον ανάλογο φυσικά χρόνο αναμονής για να δεις το αποτέλεσμα, ή θα κλείσεις ραντεβού με το πλαστικό χειρουργό. Άλλωστε είναι γνωστό πως το τοπικά συσσωρευμένο λίπος συχνά ανθίσταται σθεναρά σε κάθε μορφής δίαιτα και άσκηση. Η λιποαναρρόφηση και η λιπογλυπτική με τη βοήθεια του καινοτόμου συστήματος ελάχιστης επεμβατικότητας Vaser κάνουν το dream body σου πραγματικότητα, χωρίς κόπο, ιδρώτα και στερήσεις.

Ο τρόπος

Το Vaser είναι μία καινοτόμος συσκευή λιποαναρρόφησης που βασίζει τη λειτουργεία της στη δύναμη των υπερήχων και στις εξαιρετικά λεπτές και εύκαμπτες μικρο-κάνουλες που διαθέτει. Η λογική είναι απλή: η ενέργεια των υπερήχων διοχετεύεται στην υπό θεραπεία περιοχή και ρευστοποιεί το προς αφαίρεση λίπος, το οποίο εν συνεχεία απομακρύνεται από το σώμα μέσα από τις μικρο-κάνουλες. Το γεγονός πως το λίπος πλέον βρίσκεται σε ρευστή μορφή, επιτρέπει τη χρήση εξαιρετικά λεπτών και εύκαμπτων κανουλών που μειώνουν σε τεράστιο ποσοστό το βαθμό τραυματισμού για το σώμα, και έτσι ελαχιστοποιείται η ταλαιπωρία και ο όποιος χρόνος αποθεραπείας. Παράλληλα, επειδή ακριβώς οι κάνουλες αναρρόφησης είναι τόσο εύκαμπτες επιτρέπουν στον πλαστικό χειρουργό να κάνει εξαιρετικά λεπτούς χειρισμούς και να σμιλεύει γραμμώσεις εκεί που πριν δεν υπήρχαν, χαρίζοντας γραμμωμένα χέρια, λεπτά μπράτσα, επίπεδη κοιλιά, γραμμωμένους μηρούς, λεπτή μέση. Επιπλέον, η θερμότητα που εκλύεται από την ενέργεια των υπερήχων κινητοποιεί την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης από τον οργανισμό, προκαλώντας ταυτόχρονη σύσφιξη στην περιοχή εφαρμογής.

Τα αποτελέσματα

Το Vaser απομακρύνει το τοπικά συσσωρευμένο λίπος από όποια περιοχή κι αν αυτό βρίσκεται, όπως κοιλιά, μέση, μηροί, γλουτοί, στήθος, πλάτη, ψωμάκια, προγούλι, γόνατα, παχάκια, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα της σμίλευσης της υπό θεραπεία περιοχής, ώστε να δείχνει γυμνασμένη. Θελκτικά μπράτσα, σμιλευμένο στέρνο και εντυπωσιακό 6pack για τους άνδρες, λεπτή μέση, επίπεδη κοιλιά και γραμμωμένα πόδια για τις γυναίκες είναι μερικά μόνο από τα αποτελέσματα που μπορεί να χαρίσει το Vaser εύκολα, γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία. Παράλληλα, η σύσφιξη που πραγματοποιείται εξασφαλίζει πως δεν θα υπάρξει χαλάρωση στην περιοχή από όπου αφαιρέθηκε το λίπος, όπως συνέβαινε με τις παλαιότερες τεχνικές λιποαναρρόφησης.

Ευχαριστούμε τον Χρήστο Κ. Μεγαπάνο MD, Πλαστικό Χειρουργό (www.drmegapanos.gr)

www.regen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i