Ραδιοσυχνότητες για σύσφιγξη του δέρματος και αδυνάτισμα: Τι είναι, τι υπόσχονται, πότε θα δεις αποτέλεσμα;

Σκέφτεσαι να δώσεις μια ευκαιρία στις ραδιοσυχνότητες (Radiofrequency, RF); Σου λύνουμε όλες τις απορίες πριν κάνεις το επόμενο βήμα.

perfect-forms-picture-id472711382 Credit:g-stockstudio

Αναρωτιέσαι τι είναι οι ραδιοσυχνότητες και πώς μπορούν να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ένα υγιές και όμορφο σώμα χωρίς νυστέρι, ενέσεις και άλλες παρεμβάσεις; Ιδού όσα πρέπει να ξέρεις.

Τι είναι οι ραδιοσυχνότητες (Radiofrequency, RF): Η τεχνολογία αυτή βασίζεται στην εκπομπή ραδιοσυχνοτήτων (ραδιοκυμάτων) που παράγουν θερμότητα η οποία διεισδύει στα βαθύτερα επίπεδα της επιδερμίδας, το χόριο.

Τι υπόσχεται: Η θέρμανση των κυττάρων σε αυτό το επίπεδο προκαλεί σύσφιγξη του κολλαγόνου, άρα και του δέρματος, και βελτίωση του περιγράμματος, λιπόλυση και συρρίκνωση των λιποκυττάρων και συμβάλλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Ο χειριστής του μηχανήματος θα ρυθμίσει την ένταση των ραδιοκυμάτων ώστε να υπάρχει αποτέλεσμα χωρίς ενόχληση.

Πότε θα δεις αποτέλεσμα: Κατά μέσο όρο θα δεις ορατό αποτέλεσμα μετά τις 4-6 θεραπείες, ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να διαπιστώσεις διαφορά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Κάθε θεραπεία διαρκεί από 15 έως 45 λεπτά, ανάλογα με τις περιοχές του σώματος που στοχεύει το μηχάνημα.

Διάβασε επίσης: Πώς θα φύγει το τοπικό πάχος γρήγορα; Οι λύσεις των 2 εβδομάδων 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i