Τοπικό πάχος; Μάθε πως μπορείς να το εξαφανίσεις για πάντα

Θέλεις να εξαφανίσεις το τοπικό πάχος και αισθάνεσαι πως τίποτα δεν μπορεί να σε βοηθήσει; Ίσως η μέθοδος VASER® Lipo είναι αυτό που χρειάζεσαι.

portrait-of-charming-teen-teenager-rejoice-candid-content-fool-lie-picture-id1151317822 (1)

Πολλές γυναίκες ταλαιπωρούνται από το τοπικό πάχος. Κάποιες φορές το πρόβλημα μοιάζει με τη Λερναία Ύδρα: όσο προσπαθείς να το αντιμετωπίσεις, τόσο κάτι άλλο προκύπτει και δεν έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Για παράδειγμα, σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι ακόμα και όταν υποβάλλεις τον εαυτό σου σε αυστηρή δίαιτα για να χάσεις τοπικό λίπος, αυτό που καταφέρνεις είναι να χάσεις μάζα και από μέρη που δε χρειαζόταν. Έτσι, πάλι το σώμα σου μοιάζει ανομοιόμορφο.

Οπότε, αν και κανείς δεν αμφισβητεί τη σημασία της γυμναστικής και της σωστής διατροφής, η λύση που χρειάζεσαι πρέπει να είναι πιο στοχευμένη. Και η λύση αυτή δεν είναι άλλη από τη Vaser Λιποαναρρόφηση.

Ποια η διαφορά της Vaser Λιποαναρρόφησης από την κλασική;

Και μόνο το άκουσμα της λέξης «λιποαναρρόφηση» προκαλεί ανησυχία και άγχος. Και αυτό γιατί έχει συνδυαστεί με την κλασσική επεμβατική μέθοδο, η οποία απαιτεί χειρουργείο και αποθεραπεία. Τι θα έκανες όμως αν σου λέγαμε πως υπάρχει μέθοδος η οποία μπορεί να σου χαρίσει τα ίδια – ή και καλύτερα- αποτελέσματα με πιο απλό και αναίμακτο τρόπο;

Η επαναστατική μέθοδος VASER® Lipo Λιποαναρρόφηση & Λιπογλυπτική είναι η μοναδική αναίμακτη μέθοδος λιποαναρρόφησης, η οποία μπορεί να σου χαρίσει το σώμα που ονειρεύεσαι με μία μόνο συνεδρία. Χρειάζεται ελάχιστη αποθεραπεία και το πιο σημαντικό είναι πως δεν αφήνει ουλές και χαλαρωμένο δέρμα.

Με λίγα λόγια, κανονίζεις το ραντεβού σου και με μία συνεδρία απαλλάσσεσαι για πάντα από το τοπικό πάχος που σε ταλαιπωρεί.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της VASER® Lipo;

Η μέθοδος VASER® Lipo μπορεί να δημιουργήσει ένα σμιλευμένο και γραμμωμένο περίγραμμα σώματος χωρίς ανομοιομορφίες. Πρόκειται για μία 100% ασφαλή διαδικασία με άριστα και φυσικά αποτελέσματα. Το δέρμα γίνεται λείο και συσφίγγει. Επίσης, συνεχής βελτίωση μέχρι και έξι μήνες μετά τη διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα λιποκύτταρα δεν αναγεννούνται, απλώς διογκώνονται. Έτσι, όταν αφαιρεθούν κάποια, ακόμα και αν ξαναπάρεις βάρος, το λίπος θα διανεμηθεί ομοιόμορφα σε ολόκληρο το σώμα, και όχι έντονα σε ένα μόνο σημείο.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί;

Η μέθοδος VASER® Lipo Λιποαναρρόφηση και Λιπογλυπτική είναι ιδανική για περιοχές όπως η κάτω γνάθος (διπλοσάγονο), οι βραχίονες, η κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης, οι μηροί και οι γλουτοί.

Ευχαριστούμε τον Dr. Χριστόφορο Τζερμιά, Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο εξειδικευμένο στα LASER, Συνιδρυτή της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD), Επιστημονικό Διευθυντή των IQ Skin Clinics (Intensive Quality Skin Clinics)(www.iqskinclinics.comwww.tzermias.gr)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i