Αυτές είναι οι top 12 αποχρώσεις ξανθού για να δεις ποια ταιριάζει στα μαλλιά σου

Ποια από αυτές τις αποχρώσεις ξανθού είναι αυτή που ταιριάζει περισσότερο σε σένα;

αποχρώσεις ξανθού

Λατρεύεις τα ξανθά μαλλιά! Γνωρίζεις, όμως, ποιος είναι ο τόνος που ταιριάζει στην επιδερμίδα και το πρόσωπο σου; Αυτές είναι οι 12 πιο μοντέρνες αποχρώσεις ξανθού για να επιλέξεις τη δική σου αγαπημένη! Κι αν αγαπάς το καστανό χρώμα δες εδώ τις κορυφαίες αποχρώσεις στα καστανά μαλλιά.

Διάβασε επίσης: 10 υπέροχες αποχρώσεις ξανθού που είδαμε στις celebrities

Ανοιχτό ξανθό σταχτί: Το πιο ανοιχτόχρωμο από τα ξανθά με αποχρώσεις στάχτης ή μια λευκή απόχρωση με ανοιχτούς πράσινους και γαλάζιους τόνους. Ταιριάζει πολύ καλά στις γυναίκες με αντίστοιχα ανοιχτή απόχρωση επιδερμίδας. Αν έχεις ροζ αποχρώσεις στο δέρμα σου, το σταχτί θα σου πηγαίνει ακόμη καλύτερα, καθώς οι πράσινοι και γαλάζιοι τόνοι στα μαλλιά σου θα εξουδετερώσουν τους ροδαλούς τόνους στο πρόσωπό σου. Για να εμποδίσεις τα ανοιχτά ξανθά μαλλιά να κιτρινίσουν χρησιμοποίησε ένα μοβ σαμπουάν και conditioner.

Ανοιχτό ξανθό: Τα πραγματικά ανοιχτά ξανθά μαλλιά είναι η απόχρωση που έχουν πολλά ανοιχτόχρωμα κοριτσάκια προτού σκουρύνουν τα μαλλιά τους. Ανήκοντας ακριβώς ανάμεσα στο σταχτί και το χρυσαφί ξανθό, το ανοιχτό ξανθό χρώμα ταιριάζει στις ανοιχτές επιδερμίδες και μάτια ανοιχτά καστανά ή γαλάζια.

Ανοιχτό ξανθό χρυσό: Το ξανθό χρυσό, ή το όσο πιο κοντά στο κίτρινο-ξανθό μπορείς να φτάσεις, είναι ιδανικό για ανοιχτόχρωμα δέρματα με ζεστούς τόνους και ανοιχτόχρωμα μάτια.

Ξανθό μελί: Το πιο ζεστό από τα ξανθά, το μελί είναι ένα πλούσιο χρώμα που ταιριάζει πολύ στους ζεστούς τόνους επιδερμίδας. Από τη φύση του το χρώμα αυτό τείνει να είναι πολύ πλούσιο χάρη στις πολλών διαστάσεων αποχρώσεις του.

Ξανθό της σαμπάνιας: Τα δέρματα με ροζ ή ροδοκόκκινους τόνους ταιριάζουν καλά με τους μπεζ τόνους του ξανθού της σαμπάνιας. Οι πράσινες και γαλάζιες αποχρώσεις στο χρώμα αυτό θα αντισταθμίσουν τις ροδαλές χροιές του δέρματος.

Καραμέλα βουτύρου: Ένα ανοιχτό καστανό με ξανθές αποχρώσεις, το χρώμα της καραμέλας βουτύρου ταιριάζει σε σταράτες επιδερμίδες.

Ανοιχτό καστανό: Τα ανοιχτά καστανά μαλλιά συνήθως δείχνουν φυσικά και χωρίς ανταύγειες και ταιριάζουν σε σταράτες επιδερμίδες, με ψυχρούς ή θερμούς τόνους. Επίσης, είναι μια εξαιρετική βάση χρώματος αν σκοπεύεις να κάνεις κάποια στιγμή ξανθές ανταύγειες.

Ανοιχτό καστανό χρυσαφί: Ένας ωραίος τρόπος να ζεστάνεις τα καστανά μαλλιά για το καλοκαίρι, το ανοιχτό καστανό χρυσαφί δείχνει υπέροχο στους πιο ζεστούς τόνους επιδερμίδας – ή όταν είσαι λίγο μαυρισμένη.

Ψυχρό καστανό: Αυτό το ανοιχτό καστανό χρώμα με ψυχρούς τόνους είναι εξαιρετικό για κορίτσια με ψυχρούς τόνους δέρματος. Λογικό, έτσι;

Ανοιχτό καστανοκόκκινο: Το ανοιχτό καστανοκόκκινο είναι το πιο κοντινό χρώμα στα φυσικά κόκκινα μαλλιά και ταιριάζει καλύτερα σε πολύ ανοιχτές επιδερμίδες με ανοιχτόχρωμα μάτια. Αν βάφεις τα μαλλιά σου σε αυτό το χρώμα, μην ξεχνάς να βάφεις και τα φρύδια σου.

Μέτριο καστανοκόκκινο: Ένα εξαιρετικό χρώμα για σταράτους τόνους δέρματος, το μέτριο καστανοκόκκινο έχει μια υπέροχα πλούσια απόχρωση. Όπως και με το ανοιχτό καστανοκόκκινο, αν βάφεις τα μαλλιά σου σε αυτό το χρώμα, φρόντισε να βάφεις και τα φρύδια σου. Το πιο ταιριαστό χρώμα για τα φρύδια είναι ένα πιο ανοιχτό χάλκινο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i