Πώς θα καταλάβω αν του αρέσω; 5 σημάδια από τη γλώσσα του σώματος

Έτσι θα πάρεις τις απαντήσεις σου.

shutterstock_365582672 By Monkey Business Images

Δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβεις αν του αρέσεις ή όχι, αφού η συμπεριφορά στην πραγματική ζωή και στα social media μπορεί πραγματικά να μας αποπροσανατολίσει. Τα καλά νέα είναι πως η γλώσσα του σώματος λέει (σχεδόν) πάντα την αλήθεια.

Η γλώσσα του σώματος στους άντρες: Τα 18 σημεία που ΠΡΕΠΕΙ να κοιτάς

Αποκωδικοποίησε τη γλώσσα του σώματός του στο επόμενο ραντεβού σας και θα πάρεις τις απαντήσεις σου.

Πώς θα καταλάβω αν του αρέσω;

Η ειδική στη γλώσσα του σώματος Yana German μας αποκαλύπτει τις 5 αποδείξεις ότι του αρέσεις.

Σηκώνει τα φρύδια του

Τα μάτια είναι τα παράθυρα της ψυχής – η Yana συμφωνεί σε αυτό. «Η ρομαντική σύνδεση ξεκινά πάντα με τα μάτια ενός ανθρώπου» λέει. «Αν παρατηρήσεις πως ανασηκώνει έστω και πολύ λίγο τα φρύδια του όταν σε δει για πρώτη φορά ή στη διάρκεια μιας συζήτησης, αυτό σημαίνει πως ενδιαφέρεται για σένα και για όσα λες». Παρατήρησε επίσης τις κόρες του, εάν είναι διασταλμένες αυτό μπορεί να σημαίνει ένα από τα δύο: ή παίρνει πολύ βαριά (και πιθανώς παράνομα φάρμακα) ή βλέπει κάτι που του αρέσει.

Παίρνει βαθιές ανάσες

Ω τι έκπληξη! Οι άντρες, όπως κι εμείς, θέλουν να δείχνουν όμορφοι σε ένα ραντεβού. Και, ναι, πιθανότατα έχουν κι αυτοί άγχος, οπότε δώσε σημασία στο πώς αναπνέει. Σύμφωνα με τη Yana, κάθε φορά που παίρνει μια βαθιά ανάσα όχι μόνο προσπαθεί να ηρεμήσει αλλά «τον κάνει να δείχνει πιο γυμνασμένος». Βασικά, φουσκώνει το στέρνο του ελπίζοντας πως θα σκεφτείς πως είναι ο ήρωας επάνω στον οποίο μπορείς να γύρεις με ασφάλεια...

Στρέφει το σώμα του προς το μέρος σου

Η Yana προσθέτει πως άλλη μία ένδειξη πως το ραντεβού πηγαίνει καλά, είναι όταν οι κινήσεις και η στάση του σώματός σας συγχρονίζονται ακούσια μεταξύ τους. «Τα σώματά σας το κάνουν αυτό φυσικά όταν νιώθετε πως οι δυο σας έχετε πολλά κοινά σημεία» εξηγεί. «Αν αρχίσετε να στρέφεστε ο ένας προς τον άλλο αυτό σημαίνει πως έχετε καλή χημεία».

Γέρνει το κεφάλι του στο πλάι

Η Yana έχει παρατηρήσει πως οι άνθρωποι γέρνουν στο πλάι το κεφάλι τους όταν ενδιαφέρονται για ένα θέμα ή για έναν άνθρωπο – είναι μια θέση που του δίνει αυτόματα μια καλύτερη οπτική γωνία των χειλιών σου. Και, όπως επισημαίνει η ειδικός, όταν σκέφτεται τα χείλη σου, σκέφτεται επίσης το φιλί.

Κάθεται με τα πόδια ανοιχτά

Κάνει επίδειξη; Ή μήπως στην πραγματικότητα, θα μπορούσε απλά να προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει; Η ειδικός επιμένει πως η θέση των ποδιών του μπορεί να σου δώσει την απάντηση. «Εάν σταυρώνει τα πόδια του με τον έναν αστράγαλο πάνω στο άλλο γόνατο ή αν κάθεται με ανοιχτά τα πόδια, σημαίνει πως σου δείχνει ότι νιώθει καλά με τον εαυτό του» λέει. Κάθεται με ανοιχτά τα πόδια στο μετρό; Όχι. Στο μπαρ; Ναι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i