Τι αρέσει στις γυναίκες στο σεξ; Δες τι λέει αυτή η μελέτη (συμφωνείς;)

Αυτά είναι τα... βήματα για να απολαμβάνεις το σεξ κάθε φορά, σύμφωνα με νέα επαναστατική μελέτη.

7. Δεν προσπαθούν να διαβάσουν ο ένας το μυαλό του άλλου By Pressmaster

Βήμα 1

Κάντε το όπως τις πρώτες μέρες

Τα βαθιά φιλιά αυξάνουν τις πιθανότητες να φτάσει μια γυναίκα σε οργασμό. «Αποτελούν ένδειξη στενής επαφής και πάθους, δύο συστατικά απαραίτητα για καλύτερο σεξ» επισημαίνει ο David Frederick, PhD, επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης που δημοσιεύτηκε στο Archives of Sexual Behavior. Αλλά και σωματικά, το βαθύ φιλί ανεβάζει τη θερμοκρασία στο κρεβάτι. «Το στόμα, τα χείλη και η γλώσσα είναι ερωτογενείς ζώνες» συμπληρώνει η Elisabeth Lloyd, PhD, μία από τους συγγραφείς της μελέτης.

Βήμα 2

Γίνε το  αφεντικό

«Για να εκτοξεύσεις  τις πιθανότητες ενός οργασμού, διάλεξ ε μια  θέση που σου προσφέρει φυσικά περισσότερη άμεση διέγερση, όπως να είσαι εσύ από πάνω» προτείνει η Elisabeth Lloyd. Σου δίνει, επίσης, μεγαλύτερο έλεγχο στο ρυθμό και στην ένταση της ερωτικής πράξης.

Βήμα 3

Δώσε οδηγίες

Το να πεις στο σύντροφό σου τι ακριβώς σου αρέσει και τι  όχι κατά τη διάρκεια του σεξ αυξάνει τις πιθανότητες να έχεις οργασμό, βρέθηκε σε μελέτη. Σε όλους αρέσουν διαφορετικά πράγματα, ενώ από μέρα σ ε μέρα μπορεί να αλλάζει το τι είναι αυτό που σε απογειώνει. «Γι’ αυτό κ αι είναι τόσο σημαντικό να μιλάς» συμβουλεύει ο David Frederick. Ένας ακόμα λόγος; Μιλώντας στο σύντροφό σου, ανοίγει ο δρόμος του αυθορμητισμού. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι πιο πιθανό να πεις «ας δοκιμάσουμε (γέμισε το κενό)» για κάτι που πάντα είχες στο μυαλό σου, αλλά δεν είχες ποτέ το θάρρος να το προτείνεις. Τέλος, η αίσθηση ότι τόλμησες κάτι που δίσταζες και το διαφορετικό αυξάνουν πολύ τις πιθανότητες ενός μεγάλου και συγκλονιστικού οργασμού.

Βήμα 4

Ευχαρίστηση = προτεραιότητα

Φυσικά και θέλεις ο σύντροφός σου να απολαμβάνει την ερωτική πράξη. Μην ξεχνάς όμως τον εαυτό σου. «Το πόσο συχνά μια γυναίκα απολαμβάνει το στοματικό σεξ συνδέεται άμεσα με το πόσο συχνά φτάνει σε οργασμό» λέει ο David Frederick. Δημιουργεί μια αίσθηση εγγύτητας που μπορεί να προχωρήσει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο – ωστόσο, μόλις τα μισά ζευγάρια λένε ότι αποτελεί σταθερό μέρος της σεξουαλικής τους ρουτίνας. «Είναι όμως μια πολύ πιο προσωπική πράξη από την ερωτική επαφή και επίσης κάνει τη γυναίκα να νιώθει επιθυμητή, αφού ο σύντροφός της επικεντρώνεται στη δική της ευχαρίστηση» σχολιάζει η ειδικός.

Διάβασε επίσης: Tα πιο περίεργα πράγματα που σε κάνουν σέξι, σύμφωνα με την επιστήμη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i