Ζώδια Φεβρουάριος 2018 από τον Κώστα Λεφάκη: Οι προβλέψεις του μήνα για κάθε ζώδιο

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Φεβρουάριο 2018 από τον Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια.

zodia

Ζώδια Φεβρουάριος 2018: Μηνιαίες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Ο μήνας με τις εκλείψεις απαιτεί να είσαι περισσότερο προσεκτική και να μην παρασύρεσαι από περιστασιακές χαρές και εύνοιες. Ο Δίας από το Σκορπιό δε θα σου προσφέρει αφορμές χαλάρωσης και αισθηματικής φύσεως δώρα, ωστόσο ο Άρης στον Τοξότη σε φέρνει πιο κοντά με ανθρώπους που αγαπάς και υπολογίζεις. Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε οδηγούν σε κινήσεις παρορμητικού χαρακτήρα – πρόσεξε τον πιθανό αντίκτυπο στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου.

Ευ ζην Μην παίρνεις ριψοκίνδυνες αποφάσεις και μην αγνοείς προειδοποιήσεις από οπουδήποτε και αν προέρχονται.

Δες και τις εβδομαδιαίες και ημερήσεις προβλέψεις

Ταύρος

Να είσαι πρακτική και αισιόδοξη. Η ψυχολογία είναι ο αστάθμητος παράγοντας ο οποίος μπορεί να επηρεάσει εξελίξεις σε θέματα σχέσεων αλλά και γενικότερα τους στόχους και τις επιδιώξεις σου. Οι εκλείψεις του μήνα επιβάλλουν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στις επαγγελματικές σου εκτιμήσεις και να μη βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις, ειδικά αν επιδιώκεις επαγγελματική πρόοδο. Ένα θέμα οικογενειακό θα απαιτήσει τη διαμεσολάβησή σου, λειτούργησε όμως με σύνεση και διακριτικότητα για να μη διαταράξεις λεπτές ισορροπίες. Ο Άρης στον Τοξότη φέρνει σχεδόν καθημερινά μικροπροβλήματα σε οργάνωση, επικοινωνία, οικονομικές διευθετήσεις και σχέσεις με το εξωτερικό.

ΕΥ ΖΗΝ Προσοχή στον τρόπο με τον οποίο εκφέρεις τις απόψεις σου!

Δες και τις εβδομαδιαίες και ημερήσεις προβλέψεις

Δίδυμοι

Φρόντισε να οργανώσεις τη σκέψη σου και να αξιολογήσεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται για να βελτιώσεις τη θέση σου στη δουλειά σου ή να αλλάξεις επαγγελματικό τομέα. Οι εκλείψεις του μήνα φροντίζουν να κρατούν το μυαλό και τη φαντασία σου σε εγρήγορση και μπορεί να σε παρασύρουν σε ενδιαφέρουσες περιπέτειες. Αυτόν το μήνα κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου ή να επιδιώξεις νέες κατακτήσεις. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό δημιουργεί περίεργες συμπτώσεις, ενεργοποίηση αδρανών νομικών υποθέσεων, αλλά και σχετική εύνοια για την έκφραση των ταλέντων και των ικανοτήτων σου.

ΕΥ ΖΗΝ Οι άλλοι επιδιώκουν την προσοχή σου, εσύ όμως έχεις κύρια και μοναδική υποχρέωση: την προσοχή τον εαυτό σου!

Δες και τις εβδομαδιαίες και ημερήσεις προβλέψεις

Καρκίνος

Είναι η περίοδος που κυοφορούνται εξελίξεις στα επαγγελματικά και πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική σε κάθε είδους πρόταση και αλλαγή. Οι γνώριμες συνθήκες έχουν την τάση να ανατραπούν, με αποτέλεσμα να επηρεάζεσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά. Η έκλειψη του Ήλιου στον Υδροχόο, με νέα Σελήνη στην ίδια θέση, σε κρατούν στην πρώτη γραμμή και σε αναγκάζουν να συνεργαστείς με άλλους για την προάσπιση των συμφερόντων σου. Κρατήσου μακριά από εστίες έντασης, δες ανθρώπους, ενημερώσου για ό,τι σε αφορά και μείνε στις επάλξεις. Το τετράγωνο του Ήλιου με το Δία κι εκείνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε αναγκάζει να δραστηριοποιηθείς περισσότερο προασπίζοντας ένα οικονομικό συμφέρον, ένα περιουσιακό στοιχείο και ένα σταθερό σημείο αναφοράς της ζωής σου.

ΕΥ ΖΗΝ Αισθηματικά φρόντισε να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου, άφησε όμως περιθώρια στο σύντροφό σου να κινηθεί πιο ελεύθερα.

Δες και τις εβδομαδιαίες και ημερήσεις προβλέψεις

Λέων

Ο μήνας αυτός είναι ιδιαίτερος για σένα. Με τις εκλείψεις στον άξονά σου με τον Υδροχόο, επικρατεί μια σχετική αναστάτωση στην καθημερινότητά σου και πιθανώς δεν μπορείς να επιβάλεις τάξη στα επαγγελματικά και κοινωνικά σου θέματα. Οι σχέσεις στην εργασία είναι σε ευαίσθητο σημείο και θα πρέπει να αρχίσεις να καταστρώνεις σχέδια που θα σου δώσουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και καλύτερο εισόδημα στο μέλλον. Σε απασχολεί, επίσης, η δημόσια εικόνα σου και αναφέρομαι ιδιαίτερα στο αν έχεις σχέση με τα μίντια και την πολιτική. Ο Δίας από το Σκορπιό περνά μια δύσκολη φάση με τον Ήλιο στις 10 του μήνα και σε ταλαιπωρεί θεωρητικά και πρακτικά.

ΕΥ ΖΗΝ Να είσαι σιβυλλική όταν εκφράζεις τις απόψεις σου και να μη χαρίζεις απλόχερα την εύνοιά σου σε ακατάλληλους ανθρώπους.

Δες και τις εβδομαδιαίες και ημερήσεις προβλέψεις

Παρθένος

Περισσότερη δουλειά προς κάθε κατεύθυνση σε περιμένει αυτόν το μήνα, θα υπάρχει όμως ανταμοιβή γι’ αυτό. Έχεις την ικανότητα να διακρίνεις το επόμενο κεφάλαιο των επαγγελματικών σου αναγκών και να επιδιώξεις βελτίωση στα οικονομικά και τα προσωπικά σου θέματα. Ο μήνας των εκλείψεων ενεργοποιεί τις ευαισθησίες σου, ψυχικές, σωματικές, αισθηματικές και σε αναγκάζει να είσαι πολύ προσεκτική στις σχέσεις σου. Όσο δίκιο κι αν έχεις τις περισσότερες φορές, μην πας ενάντια στο ρεύμα και μη δημιουργείς καταστάσεις που θα επηρεάσουν το πρόγραμμα και τις επιθυμίες σου.

ΕΥ ΖΗΝ Φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένη στις επιδιώξεις σου και να μην αφήνεις κενά στις οικονομικές σου δοσοληψίες!

Δες και τις εβδομαδιαίες και ημερήσεις προβλέψεις

Ζυγός

Ο μήνας των εκλείψεων επηρεάζει την καθημερινότητά σου και σε αναγκάζει να γίνεσαι αυστηρή με τους γύρω σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται οι οικογενειακές σου σχέσεις. Η κούραση θα είναι έκδηλη και θα επηρεάσει τις αποφάσεις και τις επιλογές σου. Η έκλειψη του Ήλιου στις 15 στον Υδροχόο σε κάνει ιδιαίτερα σκεπτική και επιφυλακτική απέναντι στους συνεργάτες και τους διαχειριστές των κάθε είδους συμφερόντων σου. Γνωρίζεις καλά τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σου και θα πρέπει να χειριστείς την κατάσταση που θα διαμορφωθεί αρκετά προσεκτικά. Αισθηματικά δεν είναι εποχή να πάρεις μεγάλες αποφάσεις, ούτε να λες πράγματα διαφορετικά από αυτά που σκέφτεσαι. Οι εγωισμοί δε σου ταιριάζουν, αφού την επόμενη στιγμή τους αναιρείς, επομένως είναι καλύτερα να είσαι θετική στη σχέση σου!

ΕΥ ΖΗΝ Απόφυγε να δώσεις συμβουλές και να εμπλακείς σε καταστάσεις που δε σε αφορούν.

Δες και τις εβδομαδιαίες και ημερήσεις προβλέψεις

Σκορπιός

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε κάνει δημιουργική αλλά ανυπόμονη και αυτό είναι ένα στοιχείο το οποίο πρέπει να προσέξεις, αν θέλεις να κυλήσει ομαλά ο μήνας των εκλείψεων. Οι πλανητικές όψεις θα δοκιμάσουν τα νεύρα, τις αντοχές και κάποιες από τις σχέσεις σου. Εκεί όπου εθελοτυφλείς δε θα έχεις άλλες δικαιολογίες προς τον εαυτό σου ούτε και τα περιθώρια να συνεχίσεις την ίδια τακτική. Αντίθετα, η έκλειψη του Ήλιου στον Υδροχόο στις 15, ταυτόχρονα με νέα Σελήνη, αλλάζει πολλά απ’ όσα αποτελούν τώρα την καθημερινότητά σου, τις συναναστροφές σου και την εργασία σου. Να παραμείνεις ψύχραιμη, να προφυλάξεις τα κεκτημένα σου και να μη δώσεις αφορμές στους άλλους να σε θεωρήσουν υπεύθυνη για κάτι το οποίο δε λειτούργησε όπως έπρεπε!

ΕΥ ΖΗΝ Μάθε να ακούς το σώμα σου και δώσε σημασία στις προειδοποιήσεις του οργανισμού σου! Ίσως είναι ώρα να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία σου.

Δες και τις εβδομαδιαίες και ημερήσεις προβλέψεις

Τοξότης

Η αισιοδοξία δεν αρκεί αυτόν το μήνα των εκλείψεων. Να είσαι προετοιμασμένη για εκπλήξεις και να θυμάσαι πως ο μήνας αυτός μπορεί να φέρει αντιδράσεις και να προσθέσει πίεση στην καθημερινότητά σου. Είναι πιθανές καθυστερήσεις, ανατροπές και παρεξηγήσεις. Η αναστάτωση που θα φέρει η έκλειψη του Ήλιου στον Υδροχόο στις 15 θα σου προσφέρει από τη μία ευρύ πεδίο δράσης σε θέματα που δε σε αφορούν άμεσα, από την άλλη όμως μπορεί να εκτεθείς απέναντι σε σημαντικούς ανθρώπους και να αναγκαστείς να παραδεχτείς δημόσια το λάθος σου.

ΕΥ ΖΗΝ Αυτός ο μήνας μπορεί να είναι πρόκληση για σένα: Προσπάθησε να μη χάσεις το χαμόγελό σου και να μην αλλάξεις κατεύθυνση στις επιδιώξεις σου.

Δες και τις εβδομαδιαίες και ημερήσεις προβλέψεις

Αιγόκερως

Η εργασία θα σε απασχολήσει και θα σε προβληματίσει αυτή την ιδιαίτερη περίοδο του μήνα των εκλείψεων. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες θα φανερωθούν οι δυσκολίες στην επικοινωνία και τις συνεννοήσεις και θα πρέπει να προσέξεις πώς διεκδικείς το δίκαιο και πώς υπερασπίζεσαι το συμφέρον σου. Η έκλειψη του Ήλιου στον Υδροχόο, ταυτόχρονα με νέα Σελήνη στις 15, σε αναγκάζει να περιορίσεις τα έξοδά σου, αλλά θα σε βοηθήσει να δώσεις νέα περιθώρια σε κάποια σχέση που δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις προσδοκίες σου. Δε θέλεις να παραδεχτείς ότι το ένστικτό σου για κάποιον άνθρωπο σε είχε προειδοποιήσει σωστά και δε θέλεις να διαταράξεις με τις επισημάνσεις σου κάποιον αγαπημένο σου φίλο.

ΕΥ ΖΗΝ Μείνε κοντά στους αγαπημένους σου ανθρώπους, αλλά μη νιώθεις εσύ υπεύθυνη για τα κακώς κείμενα στη ζωή τους.

Δες και τις εβδομαδιαίες και ημερήσεις προβλέψεις

Υδροχόος

Ο μήνας είναι αρκετά δύσκολος για εσένα, καθώς οι εκλείψεις που επιδρούν στη διάρκειά του σε αφορούν άμεσα και επηρεάζουν τη σκέψη και τον τρόπο δράσης σου σε όλους τους τομείς. Θα αισθανθείς ότι σου λείπει ενέργεια και ενθουσιασμός, καθώς θα αυξάνονται οι υποχρεώσεις σου απέναντι σε ιδιαίτερους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Η επόμενη έκλειψη είναι ηλιακή και πραγματοποιείται στο ζώδιό σου στις 15 του μήνα. Η αναστάτωση θα είναι σταδιακή και θα αρχίσει να σε επηρεάζει μία εβδομάδα πριν. Φρόντισε να μην εκτίθεσαι στους τομείς που σε αφορούν και απόφυγε νέες συνεργασίες και νέες παρακινδυνευμένες επιλογές σε οτιδήποτε μπορεί να εξελιχθεί αρνητικά για εσένα.

ΕΥ ΖΗΝ Αυτόν το μήνα να είσαι ρεαλίστρια και να μην πιέζεις τον εαυτό σου να προσφέρει περισσότερα απ’ όσα μπορεί.

Δες και τις εβδομαδιαίες και ημερήσεις προβλέψεις

Ιχθύες

Αισθηματικά φρόντισε να είσαι σαφής και συνεπής στις υποσχέσεις σου. Ο μήνας των εκλείψεων δεν υποστηρίζει τα αυθαίρετα συμπεράσματα ούτε τις κινήσεις εντυπωσιασμού, ιδιαίτερα αν πρόκειται για θέματα προσωπικά και αισθηματικά. Η έκλειψη του Ήλιου στον Υδροχόο στις 15 μπορεί να επηρεάσει θέματα που θεωρείς ταμπού αλλά και την οικονομική σου ασφάλεια. Αν ακολουθήσεις μια πιο συντηρητική και πιο διπλωματική συμπεριφορά, θα είσαι εσύ ο ρυθμιστής των εξελίξεων, αρκεί να περιμένεις να σου ζητήσουν τη γνώμη και τη συμμετοχή σου στις καταστάσεις που θα δημιουργηθούν!

ΕΥ ΖΗΝ Μην παίρνεις ριψοκίνδυνες αποφάσεις, απόφυγε να κάνεις πράγματα που σε εκθέτουν και εμπιστεύσου το ένστικτό σου.

Δες και τις εβδομαδιαίες και ημερήσεις προβλέψεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i