Ζώδια Μάιος 2018 από τον Κώστα Λεφάκη: Μηνιαίες προβλέψεις

Ζώδια Μάιος 2018: Αναλυτικά, οι προβλέψεις των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη.

14494801_m Copyright : Len Neighbors

SHAPE ΜΑΪΟΣ 2018 Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Τα οικονομικά σου έχουν θετικές προοπτικές και θα πρέπει να διαχειριστείς σωστά τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να τα βελτιώσεις. Λειτούργησε μεθοδικά και χωρίς άγχος. Το ανεξάρτητο πνεύμα σου θα σε οδηγήσει σε σωστή κατεύθυνση αυτή τη φορά, αλλά να έχεις υπομονή ώστε να μπορέσεις να κατακτήσεις τους μεσοπρόθεσμους στόχους σου. Η εμφάνιση και η κοινωνική σου συμπεριφορά θα παίξουν ρόλο στους χώρους που κινείσαι, γι’ αυτό φρόντισε τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Ο μήνας αυτός θα βελτιώσει την αισθηματική σου ζωή και θα σου δώσει χαρές και ικανοποίηση. Αν είσαι ελεύθερη, έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις το νέο σου σύντροφο. Αυτό που θα σε «τραβήξει» επάνω του θα είναι η ευχάριστη προσωπικότητά του!

ΕΥ ΖΗΝ Χαμογέλα και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά. Αυτός ο μήνας ευνοεί την αισιοδοξία!

Ταύρος

Η επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζεις και είναι πολύ πιθανό να συμφωνήσεις ή να ξεκινήσεις μια νέα απασχόληση τώρα. Δείξε τον καλύτερό σου εαυτό στη νέα σου θέση και μη σταματάς τις προσπάθειες μέχρι να πετύχεις αυτό που επιδιώκεις. Η οικογένεια θα είναι ο δεύτερος άξονας της προσοχής σου αυτό το διάστημα, θα δώσεις εκεί τη φροντίδα σου και θα συμπληρώσεις τα «κενά» που δημιούργησαν οι αυξημένες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Τυχόν θέματα υγείας βελτιώνονται και είσαι πιο αισιόδοξη από άλλες φορές. Αυτή την περίοδο είναι πιο πιθανό να γίνεις εριστική και οξύθυμη προκειμένου να προασπιστείς τα δικαιώματά σου, σε όλους τους τομείς. Προσπάθησε να μην ξεπεράσεις τα όρια με αποτέλεσμα η συμπεριφορά αυτή να στραφεί εναντίον σου.

ΕΥ ΖΗΝ Βρες μέσα σε όλα χρόνο για να φροντίσεις και να περιποιηθείς τον εαυτό σου – του το χρωστάς!

Δίδυμοι

Θέματα καριέρας και προσωπικών επιθυμιών θα είναι στο προσκήνιο για το πρώτο δεκαπενθήμερο. Φρόντισε να επιλέγεις σωστά τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και να μη χάνεις την ψυχραιμία σου όταν οι εξελίξεις δεν ευνοούν τα σχέδιά σου. Να έχεις υπόψη πως η ανεξαρτησία σου στο μέλλον θα καθοριστεί από τις σημερινές επαγγελματικές σου επιλογές, οπότε βάλε κάτω όλα τα δεδομένα πριν πάρεις αποφάσεις. Οικονομικά το διάστημα δε θεωρείται ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσένα και μάλλον θα συνεχίσουν να σε απασχολούν τα ίδια θέματα, όπως και τον προηγούμενο μήνα. Το τελευταίο δεκαήμερο δώσε μεγαλύτερη σημασία στην οικογένεια και τις ανάγκες των δικών σου ανθρώπων. Είναι πιθανό να χρειαστεί να υποστηρίξεις, έστω και αν διαφωνείς, τις επιλογές ή την ισορροπία στη ζωή κάποιου αγαπημένου μέλους της.

ΕΥ ΖΗΝ Μην εκνευρίζεσαι όταν οδηγείς και μην αφήνεις τη διάθεσή σου να επηρεάζεται από τη συμπεριφορά των άλλων.

Καρκίνος

Καταλαβαίνεις ότι η φιλία είναι σημαντικός παράγοντας στη ζωή σου και θα προσπαθήσεις να λύσεις κάποια θέματα που έχουν προκύψει εκεί. Παράβλεψε εγωιστικές συμπεριφορές που μπορεί να έχουν προκύψει και κάνε τα απαραίτητα βήματα που θα δώσουν τη λύση. Οικονομικά ο μήνας διαγράφεται ιδιαίτερα θετικός και θα βοηθηθείς από τις εξελίξεις ώστε να επιτύχεις τους στόχους για τους οποίους έχεις εργαστεί πολύ στο παρελθόν. Η ασφάλεια που νιώθεις είναι η κινητήρια δύναμη για να θέσεις νέους στόχους και να τους πιστέψεις. Αισθηματικά είσαι πιο αισιόδοξη και πιο αποφασισμένη να αλλάξεις τα κακώς κείμενα στη σχέση σου ή να δώσεις ευκαιρίες σε νέο πιθανό σύντροφο.

ΕΥ ΖΗΝ Μην επιτρέπεις στις απαιτήσεις της καθημερινότητας να σου στερούν πολύτιμο ύπνο. Να θυμάσαι ότι είναι απαραίτητος για να έχεις την απαιτούμενη ενεργητικότητα κάθε μέρα!

Λέων

Οι κοινωνικές σου γνωριμίες μπορούν να σου ανοίξουν σημαντικές επαγγελματικές πόρτες. Γίνε πιο σαφής στις επιδιώξεις σου και μη διστάζεις να ζητήσεις τη χάρη που θέλεις, ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του μήνα, που έχεις περισσότερη εύνοια στο θέμα αυτό. Αντίθετα, η εύνοια στα οικονομικά σου θα είναι μεγαλύτερη το πρώτο δεκαπενθήμερο, στο οποίο είναι πιθανό να καταλήξεις σε συμφέρουσες συμφωνίες και συναλλαγές. Η ενασχόλησή σου με τη βελτίωση της επαγγελματικής και οικονομικής σου κατάστασης μπορεί να προκαλέσει τριβές με το σύντροφο ή το σύζυγό σου. Πρόλαβέ τες τηρώντας τις ισορροπίες και μοιράσου μαζί του τα θέματα που σε απασχολούν.

ΕΥ ΖΗΝ Η ψυχική σου ηρεμία είναι σημαντική. Δώσε της προτεραιότητα. Αν σε δυσκολεύει, αναζήτησε μια νέα πνευματική άσκηση!

Παρθένος

Ο μήνας θα σε βοηθήσει να προσαρμοστείς σε όποιες συνθήκες έχουν δημιουργηθεί στο προσωπικό και το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Οι κοινωνικές σου γνωριμίες θα παίξουν ενεργό ρόλο στη ζωή σου και θα σε απασχολήσουν με τα δικά τους θέματα. Απόφυγε να αναλάβεις νέες ευθύνες και μην απομακρυνθείς από τα δικά σου ενδιαφέροντα. Οι εξελίξεις στα θέματα που σε αφορούν είναι αργές και σε αναγκάζουν να υιοθετήσεις πιο παθητική στάση. Κάνε υπομονή. Αισθηματικά, μη δίνεις μεγαλύτερη σημασία απ’ όση χρειάζεται σε κάποιες αναταράξεις και σε κάποιες δύσκολες συνεννοήσεις που επιβάλλονται να γίνουν.

ΕΥ ΖΗΝ Στις δύσκολες στιγμές διατήρησε την ψυχραιμία και να θυμάσαι πως η σιωπή είναι χρυσός!

Ζυγός

Υπάρχει μια ισορροπία στη ζωή σου ανάμεσα σε θέματα σταδιοδρομίας και οικογένειας. Από εσένα εξαρτάται πού θα δώσεις προτεραιότητα και πώς θα καλύψεις τις ανάγκες που θα παρουσιαστούν. Φρόντισε να είσαι περισσότερο πρακτική και λιγότερο ευαίσθητη, καθώς επηρεάζεις και τους άλλους με τη συμπεριφορά σου. Πάρε αποφάσεις που εξυπηρετούν τις επιδιώξεις σου και μην απογοητεύεσαι όταν οι συνθήκες που διαμορφώνονται σου υποδεικνύουν να κάνεις υπομονή. Αισθηματικά είσαι καλύτερα απ’ ό,τι στο παρελθόν και μπορείς να κινηθείς και να πράξεις με όποιον τρόπο θέλεις και πιστεύεις ότι είναι καλύτερος για εσένα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα σε απασχολήσει η υγεία του συντρόφου ή κάποιου αγαπημένου σου ανθρώπου χωρίς όμως σοβαρά επακόλουθα.

ΕΥ ΖΗΝ Όταν έχεις να πάρεις αποφάσεις, «άδειασε» πρώτα το μυαλό σου με περισσότερη φυσική δραστηριότητα.

Σκορπιός

Οικονομική ενίσχυση ή τακτοποίηση εκκρεμοτήτων φέρνει ο μήνας και σου χαρίζει ανακούφιση. Η θετική έκβαση στις συνεργασίες σου επηρεάζει με τον ίδιο τρόπο και τους συνεργάτες σου και σου προσφέρει ικανοποίηση και αισιοδοξία. Θέματα σταδιοδρομίας και αποφάσεων που θα σηματοδοτήσουν την εξέλιξή σου στο μέλλον ευνοούνται το δεύτερο μισό του μήνα. Είναι επίσης πιθανό να γίνει ένα ταξίδι που έχει αναβληθεί στο παρελθόν και μάλιστα θα το αποφασίσεις χωρίς πολλή σκέψη. Η κοινωνική σου ζωή είναι ενδιαφέρουσα με πολλές προσκλήσεις και δραστηριότητα που θα φέρει νέους ανθρώπους στο περιβάλλον σου. Σχετική προσοχή όμως απαιτούν τα θέματα υγείας, ιδιαίτερα αν έχουν να κάνουν με θλάσεις και μυϊκές ενοχλήσεις από το παρελθόν.

ΕΥ ΖΗΝ Δοκίμασε μια αποτοξίνωση του οργανισμού σου, που θα σου προσφέρει περισσότερη ευεξία στην καθημερινότητά σου!

Τοξότης

Η οικογένεια και τα προσωπικά σου θέματα έχουν προτεραιότητα στο πρώτο μισό του μήνα. Δώσε σημασία σ’ αυτά που συμβαίνουν εκεί και προσπάθησε να ενθαρρύνεις κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα στις προσπάθειες που καταβάλλουν, έστω κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να στερήσεις χρόνο από τις δικές σου υποθέσεις. Επαγγελματικά σε ευνοεί η σταθερότητα. Μην επιδιώκεις αλλαγές ή ανατροπές, καθώς τέτοιες κινήσεις δεν ευνοούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Αισθηματικά μην κάνεις κινήσεις που δημιουργούν ανασφάλεια στο σύντροφό σου και μη δημιουργείς ένταση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερη, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για αισθηματικές συναναστροφές, αλλά να θυμάσαι ότι δεν είναι πολλές οι πιθανότητες να εξελιχθούν σοβαρά τα πράγματα.

ΕΥ ΖΗΝ Δώσε χώρο και χρόνο στις φιλίες σου. Προσπάθησε να βρίσκεσαι συχνότερα με τις φίλες σου και να μοιράζεσαι τα συναισθήματα και τις ανησυχίες σου.

Αιγόκερως

Παρόλο που τα θέματα της σταδιοδρομίας και της επαγγελματικής σου αποκατάστασης δε βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα των προτεραιοτήτων σου, η οικογένεια θα ασκήσει πιέσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Αρκετές φορές θα βρεθείς αντιμέτωπη με υποχρεώσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί και θέματα που σε αναγκάζουν να αλλάξεις το πρόγραμμά σου. Οι φιλίες και οι παρέες σου θα καλύψουν την ανάγκη σου για επικοινωνία και διασκέδαση. Αισθηματικά δεν αλλάζει κάτι αισθητά, αλλά μπορείς τώρα να είσαι πιο αισιόδοξη για το μέλλον. Η υγεία σου δεν παρουσιάζει προβλήματα και αν σκοπεύεις να αναβαθμίσεις τη φυσική σου δραστηριότητα ή να βάλεις ένα αθλητικό στόχο, οι δείκτες του ηλιακού σου ωροσκοπίου δείχνουν ότι είναι μια πολύ καλή στιγμή.

ΕΥ ΖΗΝ Έχε κοντά σου ανθρώπους με τους οποίους έχετε κοινούς στόχους και προσπαθήστε μαζί να τους πετύχετε.

Υδροχόος

Ο μήνας εφιστά την προσοχή σου σε όλα τα θέματα που θεωρείς σημαντικά. Να είσαι προσεκτική στις επιδιώξεις σου και να μην αφήνεις τις υποθέσεις σου στη μέση. Να είσαι ευέλικτη ώστε να αποδώσουν οι προσπάθειές σου. Χρειάζεται να είσαι περισσότερο πρακτική και φρόντισε με τη συμπεριφορά σου να ενισχύσεις τη θέση σου κερδίζοντας συνεργάτες και φίλους. Κάνε υπομονή γιατί σε ορισμένους τομείς θα δεις τα αποτελέσματα της προσπάθειάς σου με λίγη καθυστέρηση, προς το τέλος του μήνα. Οι αλλαγές στο προσωπικό σου περιβάλλον θα σε προβληματίσουν, ενώ η αισθηματική σου ζωή δε σε ικανοποιεί το ίδιο όσο παλαιότερα.

ΕΥ ΖΗΝ Προσπάθησε να διαχειριστείς αποτελεσματικά το άγχος σου και να βοηθήσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα να ισχυροποιηθεί!

Ιχθύες

Γίνεσαι περισσότερο δημιουργική και ανεξάρτητη στην επιδίωξη των επαγγελματικών σου στόχων. Οι συγκυρίες θα λειτουργήσουν θετικά για τα ενδιαφέροντά σου, αρκεί να ιεραρχήσεις σωστά τις προτεραιότητες. Οι συνεργασίες σου θα πηγαίνουν θετικά, ιδιαίτερα στην περίπτωση που έχεις κάνει σοβαρή προσπάθεια να αποδείξεις την αξία σου και το επιχειρηματικό σου δαιμόνιο. Οικονομικά υπάρχουν κάποια ουσιαστικά έσοδα, τα οποία πρέπει να αξιοποιήσεις κατάλληλα. Αισθηματικά φρόντισε να καλύψεις τις ανασφάλειές σου, καθώς θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της σχέσης σου. Ο γάμος φαίνεται σαν σοβαρό ενδεχόμενο για εσένα που το σκέφτεσαι, αλλά δεν το αποφασίζεις!

ΕΥ ΖΗΝ Παρά τη φορτωμένη σου καθημερινότητα, βρες χρόνο για να βγεις από το σπίτι. Ένα καλό θέαμα, θέατρο ή κινηματογράφος, θα σου δώσει αφορμές για θετικές σκέψεις!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i