10 πράγματα που κάνουν τα κορίτσια με τέλεια φρύδια!

Υιοθέτησε κι εσύ τις συνήθειες αυτών των κοριτσιών και δεν θα σπαζοκεφαλιάζεις πια προσπαθώντας να πετύχεις τα τέλεια φρύδια.

10.02.2019

Γράφει: Ευμορφία Σαββαΐδη

Θα έχεις διαβάσει ήδη αναρίθμητα άρθρα για «τέλεια φρύδια» εδώ στο Shape.gr, καθώς πρόκειται για ένα θέμα που μας απασχολεί ιδιαίτερα.

Φράσεις όπως «τα φρύδια είναι η “κορνίζα” του προσώπου» νομίζω πως αποτελούν τρανταχτές αποδείξεις γιατί, τέλος πάντων, ασχολούμαστε τόσο πολύ με… τρίχες! Αυτό, όμως, δεν είναι ακόμα ένα άρθρο για το know-how των τέλειων φρυδιών, αλλά για τις συνήθειες εκείνων των κοριτσιών που έχουν υπέροχα, καλοσχηματισμένα φρύδια.

1. Τα αφήνουν να μεγαλώσουν

Ακούγεται προφανές, σύμφωνοι. Δεν έχεις μπει όμως στον πειρασμό, ενώ αφήνεις τα φρύδια σου να μεγαλώσουν φυσικά να βγάλεις μερικές τριχούλες που περισσεύουν; (μην το κάνεις.) Μήπως σταμάτησαν να μεγαλώνουν γύρω στους έξι μήνες και νομίζεις πως μέχρι εδώ μπορούν να φτάσουν; (όχι.) Δώσε τους χρόνο – πολλά κορίτσια με τέλεια φρύδια υποστηρίζουν πως φτάνουν στο όριο της ανάπτυξής τους περίπου στον ένα χρόνο – και υποστήριξέ τα με ένα θρεπτικό serum που θα επισπεύσει λίγο τη διαδικασία και προσπάθησε να μην χρησιμοποιείς καθόλου το τσιμπιδάκι σε αυτό το διάστημα. Έχουμε τη συνταγή για serum φρυδιών εδώ!

2. Αφήνουν τη διαμόρφωση στους επαγγελματίες (τουλάχιστον στην αρχή)

«Το να δώσεις σχήμα στα φρύδια δεν είναι τόσο απλό όσο, ίσως, φαντάζεσαι», σχολιάζει η βασίλισσα των φρυδιών Anastasia Soare «Δεν φτιάχνεις μόνη σου τα δόντια σου, πηγαίνεις στον οδοντίατρο. Νομίζω πως κάθε κορίτσι πρέπει να κάνει μια επαγγελματική περιποίηση φρυδιών, τουλάχιστον μία φορά, και μετά να προσπαθήσει να συντηρήσει το σχήμα που έχει». Επιπλέον, αφού θα έχεις αφιερώσει τόσο χρόνο για να μεγαλώσεις τα φρύδια σου, ένας επαγγελματίας θα ξέρει καλύτερα πώς να αναδείξει το φυσικό σου τόξο και να τους δώσει το σχήμα που θα κολακεύει περισσότερο το πρόσωπό σου.

3. Δεν τα βγάζουν με κερί ή με νήμα

Και χρησιμοποιούν το τσιμπιδάκι περιστασιακά, αν όχι καθόλου. Το ξέρουμε πως ακούγεται δραστικό, προκειμένου όμως να παραμείνουν τα φρύδια σου πυκνά και γεμάτα (όπως μας αρέσει) είναι το πιο σημαντικό. Μετά τη διαμόρφωση, μπορείς να βγάλεις κάποιες πραγματικά απείθαρχες τριχούλες – με το τσιμπιδάκι, όμως. Δεν είναι απλά πιο ακριβές, αλλά με το κερί ή το νήμα μπορεί να εμποδίσεις την ανάπτυξη των φρυδιών σου. Περίμενε όσο μπορείς περισσότερο πριν βάλεις τσιμπιδάκι, και μετά κάνε όλη τη δουλειά με τη μία. Αυτό σημαίνει πως όλες οι τρίχες θα έχουν τον ίδιο κύκλο ανάπτυξης και εσύ αποφεύγεις τη συνεχή ενασχόληση.

Διάβασε τα υπόλοιπα παρακάτω:

[related id="59649"]

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

Best of network

#shapegreece

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 531918802.