Ξέχνα όσα ήξερες για τη χρήση του Beautyblender

Ανακάλυψε μερικές εναλλακτικές χρήσεις του αγαπημένου σου Beautyblender που θα σου «λύσουν» τα χέρια.

20.07.2019

εχεις διαβασει

Beautyblender χρήση

Το Beautyblender ανήκει, αναμφίβολα, στα «φαινόμενα» της σύγχρονης εποχής, όταν μιλάμε για μακιγιάζ. Από προσωπική εμπειρία μπορώ να σου πω με βεβαιότητα πως είναι ό,τι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει για να εφαρμόσω το foundation. Αν ανήκεις κι εσύ σε αυτή την κατηγορία θα γνωρίζεις ήδη το τρίπτυχο της βασικής χρήσης του: βρέχω, στραγγίζω και εφαρμόζω ταμποναριστά.

Τι θα έλεγες, όμως, αν τώρα μάθαινες και κάποιες εναλλακτικές χρήσεις του αγαπημένου σου Beautyblender που ξεφεύγουν από την βασική εφαρμογή του foundation; Κράτα σημειώσεις!

Beautyblender χρήση #1: Λάμψη

Με τη στρογγυλή πλευρά εφάρμοσε ταμποναριστά λίγο υγρό highlighter σε ημικυκλικό σχήμα (C), από τα μήλα μέχρι το κόκαλο των φρυδιών.

Beautyblender χρήση #2: Ρουζ

Θα πετύχεις το τέλειο, φυσικό αποτέλεσμα κι αν το παρακάνεις μπορείς να εφαρμόσεις στο σφουγγαράκι λίγο σπρέι προσώπου και να το χρησιμοποιήσεις.

Beautyblender χρήση #3: Σκιά

Με το mini Beautyblender εφάρμοσε μια ουδέτερη σκιά πάνω στα βλέφαρα, εστιάζοντας κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων και έπειτα με την πλαϊνή πλευρά του σφουγγαριού άπλωσε τη σκιά προς τα πάνω.

Beautyblender χρήση #4: Μανικιούρ

Αφού βάψεις τα νύχια σου μια ουδέτερη απόχρωση, χρησιμοποίησε μία δεύτερη που να διαφοροποιείται ελαφρώς και εφάρμοσε τη στις άκρες των νυχιών σου για να δημιουργήσεις ένα ομπρέ μανικιούρ.

Beautyblender χρήση #5: Λεκέδες

Μπορείς, επίσης, να το χρησιμοποιήσεις το περίφημο σφουγγαράκι για να σβήσεις αυτούς τους ενοχλητικούς λεκέδες από το αποσμητικό σου.

 

Διάβασε επίσης: Τα μυστικά για την τέλεια εφαρμογή του foundation

[related id="317952"]

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

Best of network

#shapegreece