Αυξητική στήθους: Ποιες είναι οι βασικές επιλογές;

Ο ειδικός απαντά στις απορίες μας για τα ενθέματα και την αυξητική στήθους.

πλαστική στήθος istock

Ευχαριστούμε τoν Ελευθέριο Δημητραδιού, πλαστικό και επανορθωτικό χειρουργό, επιστημονικό υπεύθυνο της Luxurious Medical Aesthetics & Plastic Surgery (luxuriousmedicalaesthetics.gr).

Προφανώς η άνοιξη και φυσικά το φθινόπωρο είναι μία από τις πιο βολικές εποχές για να προγραμματίσεις μια επέμβαση αύξησης στήθους, καθώς σου επιτρέπει να αναρρώσεις εγκαίρως πριν φορέσεις το μπικίνι σου, ωστόσο το καλοκαίρι αποτελεί την καλύτερη στιγμή για να αρχίσεις να δρομολογείς το πλάνο σου. 

Διαβάστε Επίσης

Αύξηση στήθους: Τι να σκεφτείς πριν την αποφασίσεις 

Το στήθος έχει ένα ευρύ φάσμα σχημάτων και μεγεθών, όπως και οι γυναίκες που το έχουν. Είτε πρόκειται για ανασφάλεια σχετικά με το σχήμα του είτε δεν τους αρέσει ο τρόπος που τους "στρώνουν" τα ρούχα, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να λύσουν τυχόν απορίες τους και να μάθουν περισσότερα για τη διαδικασία της επιλογής τους συμβουλευόμενες έναν έμπειρο πλαστικό χειρουργό. Πολλές γυναίκες επιλέγουν να προσθέσουν όγκο στο στήθος τους χρησιμοποιώντας είτε ενθέματα σιλικόνης είτε το δικό τους λίπος στο πλαίσιο μιας επέμβασης ανόρθωσης.

Αύξηση στήθους με ενθέματα

Τα στατιστικά στοιχεία έχουν δείξει ότι η αύξηση του στήθους με ενθέματα παραμένει η πιο δημοφιλής επέμβαση πλαστικής χειρουργικής. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη, όπως το μέγεθος, ο τύπος και το σχήμα των επιλεγμένων ενθεμάτων, η θέση τους στην περιοχή του στήθους (μπροστά από τον θωρακικό μυ, μερικώς μπροστά από τον μυ ή πίσω από τον μυ) και το σημείο όπου θα γίνει η τομή. Ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να βοηθήσει κάθε γυναίκα να πάρει την απόφασή της αξιολογώντας το σχήμα του σώματός της, τον τρόπο ζωής της και τους γενικούς στόχους της.

Αύξηση στήθους με μεταφορά λίπους

Τα παραδοσιακά ενθέματα στήθους μπορεί να μην είναι η καλύτερη λύση για κάθε γυναίκα. Η αύξηση στήθους με μεταφορά λίπους (ή, αλλιώς, μεταμόσχευση λίπους) είναι συνήθως μια εξαιρετική επιλογή για γυναίκες που επιθυμούν μια διακριτική αύξηση του μεγέθους του στήθους τους από μισό έως ένα ολόκληρο νούμερο. Η μεταφορά λίπους από μια περιοχή του σώματος σε μια άλλη, γνωστή και ως αυξητική λιποαναρρόφηση, είναι αρκετά δημοφιλής. Αυτό το λίπος μπορεί να προέρχεται από τους μηρούς, την κοιλιά ή και τη μέση μιας γυναίκας. Στη συνέχεια το λίπος καθαρίζεται και επανεισάγεται προσεκτικά στο στήθος σε στρώματα για να σμιλευτεί το επιθυμητό σχήμα της ασθενούς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i