Αν είναι κάτι να σου κόβει την ανάσα, ας είναι η ζωή!

Η καινούργια εκστρατεία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού FairLife μας προσκαλεί να είμαστε #en_drasi.

fairlife

Η "FairLife L.C.C. - Φροντίδα και Πρόληψη για τον Καρκίνο του Πνεύμονα", ο πρώτος μη κερδοσκοπικός οργανισμός για τον καρκίνο του πνεύμονα στη χώρα μας, όλο τον Νοέμβριο, μήνα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του πνεύμονα θα βρίσκεται #en_drasi στο διαδίκτυο, προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει την Πολιτεία και το ευρύτερο κοινό ότι η πρόληψη του Καρκίνου του Πνεύμονα με συγκεκριμένες εξετάσεις και η έγκαιρη διάγνωση σώσει ζωές.

Η FairLife καλεί όλους να συμμετάσχουν στη δράση της "Η ζωή να κόβει την ανάσα!", ενώνοντας  διαδικτυακά τις δυνάμεις και τις φωνές τους για καλό σκοπό! Στηρίζουμε όσους νοσούν, θυμόμαστε όσους έφυγαν! Για συμμετοχές από 5 € ακολουθήστε το παρακάτω Link  και λάβετε δωρεάν το συλλεκτικό μπλουζάκι της FairLife. 

Φορέστε το μπλουζάκι ”Η ΖΩΗ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ”, επιλέξτε τον προορισμό και τη δραστηριότητά σας. Βγάλτε την φωτογραφία σας, ανεβάστε το υλικό στα social media με το hashtag #en_drasi  και γίνετε ένα με εμάς κάνοντας tag τη @fairlifelcc.

Όλο τον μήνα οι δράσεις προάγουν τη φυσική άσκηση αλλά και την ψυχική υγεία ως προϋποθέσεις για την πρόληψη και τη διατήρηση της υγείας. 

Παράλληλα, με μια σειρά θεματικών εκδηλώσεων με τον τίτλο Ασκληπιεία #en_drasi η FairLife εγκαινιάζει έναν θεσμό που επιχειρεί να συνδέσει σημαντικά μνημεία της "πολιτιστικής κληρονομιάς της υγείας" που αφορούν στην ιατρική, όπως τα Ασκληπιεία, με τη φυσική άσκηση (περίπατος, τρέξιμο, ποδήλατο, κ.ά), τον υγιεινό τρόπο ζωής και τη σωστή διατροφή, τα οποία είναι εξίσου σημαντικά όπως και η πρόληψη για την υγεία μας. 

Στόχος, μέσα από δράσεις φυσικής άσκησης είναι να προωθηθεί το μήνυμα της ευζωίας, αλλά και μιας ολιστικής προσέγγισης της υγείας, την οποία ακολουθούσαν οι ιατροί της αρχαιότητας, ως όπλο για την πρόληψη και τη φροντίδα του καρκίνου του πνεύμονα. Στην προσπάθεια μας αυτή έχουμε συνοδοιπόρους και αρωγούς τους FairLife Ambassadors Αναστασία Γερολυμάτου, Κική Τσακαλδήμη και Νίκο Μαγγίτση. 

H πρόεδρος της Fairlife, Κορίνα Πατέλη-Bell, αναφερόμενη στις δράσεις της FairLife για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση γύρω από τον Καρκίνο του Πνεύμονα, δήλωσε: "Στη FairLife θεωρούμε ότι η υγεία είναι η κατάσταση της πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας και όχι η απουσία της αρρώστιας ή της αναπηρίας. Η υγεία πρέπει να γίνει καθημερινή πράξη ζωής μέσα από την ήπια άσκηση, τη γυμναστική, τη σωστή διατροφή, την επαφή με τη φύση, τη χαλάρωση, τον ύπνο, τις υγιείς κοινωνικές σχέσεις, τη δημιουργικότητα, όπως πρότεινε πρώτος ο Ασκληπιός και οι ιατροί στην αρχαιότητα. Όλα τα παραπάνω είναι μέσω πρόληψης αλλά και ίασης κάθε αρρώστιας. Καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετέχει, να είναι #en_drasi! Καλούμε όλους να γίνουν μέλος του Facebook Group της Fairlife, να προσκαλέσουν τους φίλους σου και να μοιραστούν BreathTakingActions μαζί τους, γιατί όπως έχουμε πει πολλές φορές: Η Ζωή να κόβει την Ανάσα, όχι ο καρκίνος του πνεύμονα!"

Μέγα χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες: Όμηρος ΑΕΒΕ και Βιολάντα AE. 
Χορηγοί της εκδήλωσης οι φαρμακευτικές εταιρείες:  Amgen, AstraZeneca, Pfizer, Roche και Takeda.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i