Σημαντική Συμφωνία για τη Faran

Επέκταση και στην καρδιολογία με πέντε κλασσικά και δοκιμασμένα προϊόντα που θα αντιπροσωπεύει αποκλειστικά.

χάπια φάρμακα ασπιρίνη istock

Η Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία ΦΑΡΑΝ ΑΒΕΕ ενισχύει περεταίρω το θεραπευτικό χαρτοφυλάκιο της και εισέρχεται πλέον και στον τομέα της καρδιολογίας με την απόκτηση πρωτότυπων σκευασμάτων, τα οποία  και θα διανέμει αποκλειστικά από το Φθινόπωρο του 2022.

Πρόκειται για ένα χαρτοφυλάκιο πολύ διαδεδομένων φαρμακευτικών σκευασμάτων, με ευρεία χρήση που καλύπτει πληθώρα θεραπευτικών αναγκών ασθενών με καρδιαγγειακές παθήσεις στη χώρα μας.

Ο κ. Παναγιώτης Κουκουλομμάτης, Γενικός Διευθυντής της FARAN ανέφερε: "Η καρδιολογία αποτελεί τη νέα σημαντική θεραπευτική κατηγορία για τη FARAN. Έχοντας κατακτήσει διαχρονικά την εμπιστοσύνη της επιστημονικής και ιατρικής κοινότητας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας θεραπευτικές λύσεις για σοβαρές ασθένειες,  συνεχίζουμε επενδύοντας στην καρδιολογία, με στόχο  τη διάθεση  ακόμα περισσότερων  θεραπευτικών επιλογών προστιθέμενης αξίας για τους ασθενείς".

Συγκεκριμένα, η συμφωνία αφορά σε 5 πρωτότυπα σκευάσματα των εξής δραστικών ουσιών και θεραπευτικών ενδείξεων:

Λισινοπρίλη: αρτηριακή υπέρταση, καρδιακή ανεπάρκεια, οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και νεφρικές επιπλοκές του σακχαρώδους διαβήτη

Λισινοπρίλη + Υδροχλωροθειαζίδη: αρτηριακή υπέρταση

Ατενολόλη: αρτηριακή υπέρταση, στηθάγχη και έμφραγμα του μυοκαρδίου

Ατενολόλη + Χλωροθαλιδόνη: αρτηριακή υπέρταση

Προπρανολόλη: αρτηριακή υπέρταση, στεφανιαία νόσος με στηθαγχική συνδρομή, θυρεοτοξίκωση, φλεβοκομβική μη αντισταθμιστική ταχυκαρδία, αρρυθμίες κυρίως υπερκοιλιακής προέλευσης, υπερτροφική αποφρακτική μυοκαρδιοπάθεια, μακροχρόνια προφύλαξη μετά από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, προεγχειρητική προετοιμασία ή συντηρητική θεραπεία ανεγχείρητου φαιοχρωμοκυττώματος, πρόληψη κρίσεων ημικρανίας και αγχώδους διαταραχής.

Υπενθυμίζεται ότι η FARAN έχει επίσης συνάψει αποκλειστική συνεργασία με την βιοφαρμακευτική εταιρεία Quantum Genomics, για την ανάπτυξη και διάθεση  πρωτοποριακού φαρμακευτικού σκευάσματος για την αντιμετώπιση της ανθεκτικής υπέρτασης και καρδιακής ανεπάρκειας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i