Μην ξεχνάς να ζεις - Ανακάλυψε το νέο project που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου

Το σχεδιάζουμε πολύ καιρό αυτό το project γιατί θέλουμε να είναι κάτι πραγματικά διαφορετικό, κάτι που δεν θα έχεις ξαναδεί (ξαναδιαβάσει). Κάτι που πραγματικά θα σε βοηθήσει να ζεις καλύτερα, με υγεία και ευεξία την κάθε σου μέρα.

υγεία ερωτηματολόγιο απορίες ερωτήσεις istock

Μπορεί να έχεις διαβάσει πολλά στο Shape... Συμβουλές καλής υγείας, ευεξίας, διατροφής, άσκησης... 

Αυτό όμως το project που έχουμε σχεδιάσει και που θα είναι σύντομα στον αέρα είναι κάτι που δεν το έχεις ξαναδεί. Και είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι για το αποτέλεσμα. 

Μην ξεχνάς να ζεις

Τι σημαίνει όμως αυτή η προτροπή, γιατί εδώ, γιατί τώρα; Γιατί μετά απ' όσα έχουμε ζήσει όλοι μας, ως brand που αφορά το wellness και την υγεία δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε το επόμενο βήμα.  

"Πρόληψη 360º", λοιπόν.

Έτσι ονομάζεται το νέο μας project που αφορά στην υγεία και την ευεξία μας, που εστιάζει στην ενημέρωση αλλά και στην πρόληψη, καθώς αν κάτι μάθαμε απ' όλη την περιπέτεια υγείας που ζήσαμε τα τελευταία 2,5 χρόνια είναι ότι οι δύο αυτοί πυλώνες είναι το παν. 

Με επικεφαλής το Shape και την ομάδα του, τα digital brands του Ομίλου των Αττικών Εκδόσεων θα φιλοξενήσουν ένα πολύ ξεχωριστό και αρθρωτό αφιέρωμα. Γιατί το κάνουμε, όμως, τόσο μεγάλο θέμα; Δεν είναι άλλωστε και το πρώτο αφιέρωμα που κάνουμε...

Κι όμως. Το πρώτο στοιχείο που το κάνει διαφορετικό απ’ οτιδήποτε έχει γίνει ποτέ, είναι το γεγονός ότι… δεν θα έχει τέλος, αφού η πρόληψη για την υγεία μας, σωματική και ψυχική, είναι κάτι που χτίζεται μέρα με τη μέρα. 

Ένα δεύτερο στοιχείο που το διαφοροποιεί είναι ότι αυτό το αφιέρωμα θα το στήσουμε μαζί. Μαζί εσύ κι εμείς - καθώς θέλουμε ως τελικός αποδέκτης της ενημέρωσης να επιλέξεις εσύ τι είναι αυτό που θέλεις να μάθεις, που θα σου φανεί χρήσιμο σήμερα και στο μέλλον.

Και στο τέλος της ημέρας, αυτό που θέλουμε όλοι να κρατήσουμε είναι ένα θετικό μήνυμα, συμβουλές που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε ένα... εμβόλιο ευεξίας, σκέψεις και ιδέες για καλύτερη και πιο πλήρη ζωή. Το τελικό μήνυμα από το αφιέρωμα αυτό, που αγκαλιάζει όλους τους πυλώνες της υγείας, είναι, "μην ξεχνάς να ζεις και να απολαμβάνεις την κάθε μέρα της ζωής σου". Κι εμείς θα σε βοηθήσουμε δίνοντάς σου όλη την απαραίτητη πληροφορία για να το κάνεις αυτό με υγεία. 

Και αυτή είναι ίσως η πιο shape προτροπή που έχουμε (υπο)γράψει ποτέ.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i