Πονάει το κεφάλι σου και έχεις πυρετό; Δοκίμασε το Apotel με άρωμα Espresso!

To νέο Apotel με άρωμα Espresso περιέχει παρακεταμόλη για την αποτελεσματική ανακούφιση του πόνου και του πυρετού.

ίωση κρυολόγημα φτέρνισμα istock

Διανύουμε... επίσημα την εποχή των ιώσεων: Απλό κρυολόγημα, γρίπη, κορονοϊός, πονόλαιμος, όλα τους ταλαιπωρούν το ανοσοποιητικό μας σύστημα κι εμάς αυτές τις μέρες. Τα μέτρα άμεσης δράσης σίγουρα τα γνωρίζεις αλλά θα τα επαναλάβουμε.

Οι πρώτες κινήσεις σε περίπτωση συμπτωμάτων ίωσης

Με τα πρώτα συμπτώματα καλό είναι να κάνεις τεστ για κορονοϊό και γρίπη αφού αν είναι αυτή η περίπτωση θα πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρό σου και να ακολουθήσεις τις οδηγίες του. 

Εάν δεν είναι κάτι από αυτά αλλά μια άλλη ίωση της εποχής, η ξεκούραση και η σωστή ενυδάτωση του οργανισμού σου είναι απαραίτητα ώστε να ανακάμψεις πιο γρήγορα. 

Αντιμετώπισε τα συμπτώματα όπως πυρετός και πόνοι με το νέο σκεύασμα Apotel με άρωμα Espresso το οποίο περιέχει παρακεταμόλη 1000mg, εξασφαλίζοντας έτσι αποτελεσματική ανακούφιση του πόνου και του πυρετού. Δεν χρειάζεσαι καν νερό για να το πάρεις! Θα το βρεις σε πρακτική μορφή κοκκίων για εύκολη λήψη, που μπορείς απλά να αδειάσεις το φακελίσκο στο στόμα σου και να τα καταπιείς ενώ προσφέρουν άμεση ανακούφιση από τον πόνο.

Tip: Το Apotel με άρωμα Espresso ενδείκνυται σε πονοκεφάλους, πυρετό, πόνους αρθρώσεων, μυϊκούς πόνους, νευραλγίες, πονόδοντο και πόνους περιόδου.

Το προϊόν αντενδείκνυται σε σοβαρή ηπατική ή νεφρική ανεπάρκεια και σε παιδιά κάτω των 14 ετών. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Το Υπουργείο Υγείας και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων συνιστούν: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ"

apotel

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i