Δες καθαρά, κοντά, μακριά ή ενδιάμεσα

Άνετη όραση όλη την ημέρα και σε όλες τις συνθήκες φωτός.

fakoi_epafis istock

Περνάς πολλές ώρες της ημέρας μπροστά από μια οθόνη; Εργάζεσαι σε υπολογιστή περισσότερο από 8ώρο, χρησιμοποιείς το κινητό και το tablet για να μιλάς με φίλους και οικογένεια αλλά και να ενημερώνεσαι; Ξέρεις πόσες ώρες αφιερώνεις στις ψηφιακές συσκευές, κατά μέσο όρο την ημέρα; Οι ειδικοί λένε περισσότερες από 13 ώρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ανοιγοκλείνεις τα βλέφαρα λιγότερο συχνά, κατά 3,4 φορές, και αυτό θέτει σε κίνδυνο το δακρυϊκό φιλμ, προκαλώντας δυσανεξία στα μάτια, ιδιαίτερα στο τέλος της ημέρας.

Επιπλέον, το μπλε-ιώδες φως που προέρχεται από τις ψηφιακές συσκευές, τις οθόνες LED, ακόμη και από τον ήλιο, μπορεί να επηρεάσει την οπτική σου ευκρίνεια σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η παραμονή σου σε κλιματιζόμενους χώρους, οι πολλαπλές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας, η άθληση, όλα αυτά καταπονούν τα μάτια σου.

Και καθώς μεγαλώνεις, νιώθεις όλο και πιο κουρασμένα τα μάτια σου, με την οπτική σου ευκρίνεια να μειώνεται, γεγονός που σημαίνει ότι τα μάτια σου χρειάζονται ακόμα περισσότερα από τους φακούς επαφής σου: θέλουν άνεση όλη μέρα, καλό χειρισμό και εφαρμογή, καθαρή όραση και προστασία από τους παράγοντες που επιβαρύνουν τα μάτια σου.

fakoi_epafis

Η ζωή απαιτεί πολλά από τα μάτια μας και εσύ απαιτείς πολλά από τους φακούς επαφής

Εάν ψάχνεις να βρεις λύση υπάρχουν οι κατάλληλοι φακοί επαφής. Όταν βάλεις για πρώτη φορά τους πολυεστιακούς φακούς επαφής ACUVUE® OASYS MAX 1-Day θα νιώσεις σαν να βλέπεις τον κόσμο με άλλα μάτια. Μπορεί τα γυαλιά να είναι μια καλή επιλογή αλλά η τέλεια εφαρμογή βοηθά να έχεις ένα πλήρες οπτικό πεδίο.

Οι Φακοί Επαφής ACUVUE® OASYS MAX 1-Day και οι Πολυεστιακοί Φακοί Επαφής ACUVUE® OASYS MAX 1-Day για χρήστες με πρεσβυωπία από την Johnson & Johnson είναι κατασκευασμένοι με μοναδικές τεχνολογίες που ανταποκρίνονται στον σημερινό σύγχρονο τρόπο ζωής.

Διαθέτουν την αποκλειστική τεχνολογία TearStable™, η οποία κλειδώνει την υγρασία στο υλικό, ενώ επιπλέον συμβάλλει στη σταθεροποίηση του δακρυϊκού φιλμ. Η επιφάνεια του φακού καθώς και όλος ο φακός ενυδατώνεται ομοιόμορφα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, παρέχοντας άνεση.

Χρησιμοποιούν Φίλτρο Φωτός OptiBlue™ βοηθώντας στη μείωση της σκέδασης φωτός, αυξάνοντας την οπτική ευκρίνεια, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα, σε εσωτερικούς και σε εξωτερικούς χώρους, φιλτράροντας έως και το 60 % του μπλε -ιώδους φωτός. Αυτό σημαίνει ότι το αίσθημα κόπωσης κατά την εργασία με ψηφιακό εξοπλισμό μειώνεται σημαντικά. Η εικόνα είναι ευκρινής και καθαρή.

'Έχουν τέλειο σχεδιασμό που παρέχει άνετη, οξεία και καθαρή όραση όλη την ημέρα σε όλες τις αποστάσεις. βελτιστοποιημένος για άτομα με πρεσβυωπία.

Τέλος, οι φακοί επαφής είναι ημερήσιας χρήσης - ημερήσιας αντικατάστασης κάτι που σημαίνει ότι είναι ο πιο υγιεινός και ταυτόχρονα ο πιο εύκολος τρόπος να τους χρησιμοποιήσεις. Φορώντας ένα νέο ζευγάρι φακών κάθε μέρα, ο κίνδυνος λοιμώξεων μειώνεται σημαντικά.

Για χρήστες με πρεσβυωπία, οι Πολυεστιακοί Φακοί Επαφής ACUVUE® MAX 1-Day παρέχουν οξεία, καθαρή όραση σε όλες τις αποστάσεις και σε όλες τις συνθήκες φωτισμού καθώς και άνεση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Συνδυάζουν τις τεχνολογίες TearStable™ και το Φίλτρο Φωτός OptiBlue™, με το μοναδικό Σχεδιασμό Βελτιστοποίησης της Κόρης, προσαρμόζοντας το 100% των παραμέτρων στη φυσική μεταβολή του μεγέθους της κόρης ανάλογα με την ηλικία και το διαθλαστικό σφάλμα, για μια ανώτερη εμπειρία όρασης.

Οι Σφαιρικοί και Πολυεστιακοί Φακοί Επαφής ACUVUE® OASYS MAX 1-Day ανήκουν στην οικογένεια ACUVUE® OASYS, ο φακός επαφής που είναι ανίκητος στην άνεση σε 31 κλινικές δοκιμές. Σε έρευνες για τους φακούς ACUVUE® OASYS MAX 1-Day, σχεδόν το 90% των χρηστών ανέφεραν άνεση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και μείωση της αίσθησης των κουρασμένων ματιών από τη χρήση ψηφιακών συσκευών, επιπλέον σχεδόν το 100% συμφώνησε ότι οι φακοί παρείχαν καθαρή και αξιόπιστη όραση.

Τώρα πια δεν έχεις καμία δικαιολογία: μπορείς να δεις καθαρά σε όλες τις αποστάσεις, προστατεύοντας τα μάτια σου.

Μάθε περισσότερα στο www.acuvue.gr 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i