Που θα κάνεις Check-Up healthUp με 40% έκπτωση;

Τώρα έχεις 40% έκπτωση στα Check-Up healthUp πακέτα του υπερσύγχρονου τμήματος Check-Up στην Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

health istock

H Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7 Απριλίου) και με μήνυμα "Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα λύνονται", υπογραμμίζοντας την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, προσφέρει όλα τα πακέτα healthUp, με έκπτωση 40%. Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα πακέτα Check-Up healthUp.

Η προσφορά ισχύει για ραντεβού που θα προγραμματιστούν μέχρι και τις 30 Απριλίου 2024.

ιασω

Στο ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας. Με έμπειρους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και μοντέρνες εγκαταστάσεις, το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική αποτελεί την πρώτη επιλογή στην κορυφαία φροντίδα για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικιακής ομάδας.

Γιατί στόχος τους είναι να φροντίζουν την υγεία σου, που για το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική είναι το Α και το Ω!

Κλείσε το ραντεβού σου, στο Τμήμα Check-Up της Γενικής Κλινικής του ΙΑΣΩ, Δευτέρα-Παρασκευή, 07:00-15:00, στα τηλέφωνα 210-6383090-1.


 


 


 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

ΥΓΕΙΑ Δευ, 20 Μαϊ 2024

Παγκοσμια Ημέρα Κλινικών Μελετών | Γιατί τη γιορτάζουμε

Η Παγκόσμια Ημέρα Κλινικών Μελετών είναι αφιερωμένη στους επαγγελματίες της κλινικής έρευνας και στα εκατομμύρια των ασθενών και εθελοντών που συμμετέχουν!

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i