Απολυμαντικά επιφανειών Reval: Απόλυτη καθαριότητα και απολύμανση στη στιγμή

Τα προϊόντα REVAL Plus Surface Disinfectant Spray και REVAL Plus Home Spray είναι αυτά που χρειαζόμαστε σήμερα.

καθαρό σπίτι καθαριότητα Milkos

Η πανδημία του SARS COVID-19 μπορεί να είναι ελεγχόμενη πλέον, ωστόσο η σοβαρή αυτή υγειονομική κρίση, πρέπει να μας αφήσει μερικές καλές συνήθειες.

Μία από αυτές, είναι και η υγιεινή των χώρων και επιφανειών κάθε στιγμή. Είναι σημαντικό, οι επιφάνειες με τις οποίες ερχόμαστε σε επαφή καθημερινά, να είναι καθαρές και απαλλαγμένες από μικρόβια, ώστε να αισθανόμαστε απόλυτα προστατευμένοι.

Τα ερευνητικά εργαστήρια της φαρμακοβιομηχανίας InterMed δημιούργησαν δύο νέα προϊόντα, η σύνθεση των οποίων εξασφαλίζει, την απόλυτη καθαριότητα και απολύμανση. Και τα δύο προϊόντα, καθαρίζουν, απολυμαίνουν, σκοτώνουν τα μικρόβια και εξουδετερώνουν τους κοινούς παθογόνους μικροοργανισμούς και είναι εγκεκριμένα βιοκτόνα από τον ΕΟΦ, ενώ περιέχουν αιθυλική αλκοόλη 65,36g ανά 100 γραμμάρια.

Τα δύο νέα σκευάσματα της InterMed, καθαρίζουν και απολυμαίνουν όλες τις επιφάνειες με τις οποίες ερχόμαστε σε επαφή, εντός και εκτός του σπιτιού.

Η σύνθεση των REVAL Plus Surface Disinfectant και REVAL Plus Home σε πρακτική μορφή σπρέι, εξασφαλίζει την καθαριότητα και την απολύμανση των επιφανειών με τις οποίες ερχόμαστε σε επαφή, με τον πιο εύκολο και εύχρηστο τρόπο.

Εξουδετερώνει τους κοινούς παθογόνους μικροοργανισμούς σε όλες τις επιφάνειες, προστατεύοντας εσάς και την οικογένειά σας με τρόπο αποτελεσματικό και ασφαλή, καθώς είναι εγκεκριμένη από τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ).

REVAL – Και αγγίξτε άφοβα ό,τι αγαπάτε!

Οδηγίες Χρήσης

Ψεκάστε από απόσταση 20-25 εκ. επάνω στην επιφάνεια που θέλετε να απολυμάνετε. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Πριν τη χρήση δοκιμάζετε πάντα σε μια μικρή περιοχή για να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση σε αυτή την επιφάνεια. Και τα δύο προϊόντα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν όσο συχνά απαιτείται χωρίς αραίωση.

Απολυμαντικά επιφανειών Reval: Απόλυτη καθαριότητα και απολύμανση στη στιγμή - εικόνα 1 Απολυμαντικά επιφανειών Reval: Απόλυτη καθαριότητα και απολύμανση στη στιγμή - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i