Δωρεάν εξέταση στο ιατρείο Πόνου του Υγεία (από 7 έως 17 Φεβρουαρίου)  

Το ΥΓΕΙΑ, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του Ιατρείου Πόνου, προσφέρει δωρεάν εξέταση για μία εβδομάδα.

πόνος

Την δωρεάν εξέταση μπορούν να αποκτήσουν όλοι όσοι επισκεφτούν την ιστοσελίδα του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ (www.hygeia.gr)  καθώς και τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/HygeiaHospital, από σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου έως την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017.

Δηλώνοντας τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διενέργεια της εξέτασης.

Οι δωρεάν εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 20 -24 Φεβρουαρίου

Το Ιατρείο Πόνου συνιστά την εξέλιξη της Ιατρικής επιστήμης στην εξειδικευμένη αντιμετώπιση του άλγους από κατάλληλα εκπαιδευμένους ιατρούς στα χρόνια σύνδρομα πόνου, πόνο σχετιζόμενο με νεοπλασματικές νόσους, πόνο μετά από τραυματισμό ή χειρουργικές επεμβάσεις.

Βρίσκεται σε δυναμική συνεργασία με όλα τα τμήματα του νοσοκομείου και τους θεράποντες ιατρούς Χειρουργούς, Ορθοπεδικούς, Φυσιάτρους, Ογκολόγους, Νευρολόγους, Νευροχειρουργούς, Παθολόγους κ.ά. για την ολοκληρωμένη θεραπεία των ασθενών, εφαρμόζοντας φαρμακευτικές, επεμβατικές ή εναλλακτικές θεραπείες. Υπάρχει, ακόμα, η δυνατότητα συνεργασίας και υποστήριξης με ψυχολόγο ή ψυχίατρο, εφόσον ο ασθενής αλλά και το περιβάλλον του το επιθυμούν.

Στα πλαίσια του Ιατρείου, μετά από την ιατρική συνέντευξη με την λήψη του ιστορικού, την κλινική εξέταση και τα απεικονιστικά ευρήματα, προτείνεται εξατομικευμένο θεραπευτικό πλάνο στον ασθενή για την καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος που τον απασχολεί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i