Φροντίδα και υποστήριξη για γυναίκες με καρκίνο του μαστού και γυναικολογικό καρκίνο

Τον 1 χρόνο προσφοράς σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και γυναικολογικό καρκίνο έκλεισε ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «ΜΑΝΑ».

στήθος καρκίνος μαστού υγεία Vasyl Dolmatov

Τα πρώτα του «γενέθλια» προσφοράς σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και γυναικολογικό καρκίνο έκλεισε ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «ΜΑΝΑ». Από τον Ιανουάριο του 2018, 120 γυναίκες με καρκίνο του μαστού και γυναικολογικό καρκίνο έλαβαν δωρεάν εξατομικευμένες υπηρεσίες φροντίδας και υποστήριξης βάσει ιατρικής ένδειξης.

Το Σπίτι του ΜΑΝΑ

Εάν εσύ ή ένας δικός σου άνθρωπος χρειάζεται ιατρική ή άλλου είδους συμβουλή και φροντίδα, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Σπίτι του ΜΑΝΑ. Πρόκειται για έναν ειδικά διαμορφωμένο, φιλόξενο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, που προσφέρει σε γυναίκες όλων των ηλικιών, διάφορες υπηρεσίες από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας με εμπειρία στη φροντίδα ασθενών με καρκίνο. Το Σπίτι του ΜΑΝΑ συνεργάζεται για όλα τα παραπάνω με τους δημόσιους φορείς Υγείας, αλλά και με ιδιώτες επαγγελματίες υγείας που προσφέρουν εθελοντικά την υποστήριξή τους, σεβόμενοι απαραίτητα την ιατρική δεοντολογία.

Δες εδώ κάποιες από τις υπηρεσίες που παρέχονται δωρεάν:

• Ψυχολογική - Ψυχοκοινωνική Συμβουλευτική και Υποστήριξη

• Φυσιοθεραπευτική Συμβουλευτική και Υποστήριξη

• Διατροφικές Συμβουλές

• Υπηρεσίες Φροντίδας Προσώπου και Σώματος

• Προγράμματα Σωματικής & Πνευματικής Άσκησης

• Προγράμματα Δημιουργικής Απασχόλησης

Φροντίδα και υποστήριξη για γυναίκες με καρκίνο του μαστού και γυναικολογικό καρκίνο - εικόνα 1

Στόχος αυτών των υπηρεσιών είναι η επαναφορά των συγκεκριμένων γυναικών σε έναν φυσιολογικό τρόπο ζωής, όπως πριν την εμφάνιση της νόσου, βελτιώνοντας την ποιότητας της ζωής τους. Αυτό είναι και το όραμα της Προέδρου και ιδρυτικού στελέχους του Οργανισμού Κυρίας Randa Ghandour, η οποία έχει δώσει προσωπική μάχη με τον καρκίνο του μαστού και έχει νικήσει.

Το επιστημονικό έργο και οι δράσεις του Οργανισμού ΜΑΝΑ έχουν τεθεί υπό την Αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις με το Σπίτι του ΜΑΝΑ με τους ακόλουθους τρόπους

  • Tηλεφωνικά, στο 210-7295 546 κατά τις ώρες 10:00-17:00, Δευτέρα έως και Παρασκευή. (Ρηγίλλης 10, ΤΚ 10674, Αθήνα)
  • Ηλεκτρονικά, είτε με email info@manaorg.org είτε συμπληρώνοντας την ειδικά διαμορφωμένη φόρμα επικοινωνίας (www.manaorg.com)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i