«Γιατί χρειάζεται να επιλέγω επώνυμα προϊόντα αισθητικής ιατρικής;»

Η ασφάλεια και το σωστό αποτέλεσμα στα προϊόντα αισθητικής ιατρικής είναι ζωτικής σημασίας.

γυναίκα ομορφιά δέρμα υγεία έρπητα ζωστήρα 1098177018

Ο Γιάννης Μπεσσής, country manager της Allergan Aesthetics, της εταιρείας ηγέτιδας στον τομέα της αισθητικής ιατρικής, μας εφιστά την προσοχή στο συνδυασμό ασφάλειας και ποιότητας στα προϊόντα αισθητικής ιατρικής.

«Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε σήμερα, είναι σημαντικό τα προϊόντα αισθητικής ιατρικής που επιλέγουμε να είναι επώνυμα και επιστημονικά σχεδιασμένα, φέροντας την υπογραφή μιας ηγέτιδας φαρμακευτικής εταιρείας. Έτσι μόνο θα είμαστε σίγουροι ότι είναι ασφαλή και θα έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Μια ευτυχής και επιτυχημένη σύμπραξη

Η Allergan Aesthetics αποτελεί πλέον μια εταιρεία της φαρμακευτικής εταιρείας AbbVie, συνδυασμός που μας καθιστά μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες αισθητικής ιατρικής στον κόσμο. Η Allergan Aesthetics θα αποτελέσει ένα brand με τη δική του αξία και διακριτή ταυτότητα, εντός της AbbVie, παγκοσμίως και στην Ελλάδα. Το χαρτοφυλάκιό μας στην αισθητική ιατρική παγκοσμίως περιλαμβάνει ενέσιμες θεραπείες προσώπου, λιπογλυπτική σώματος, πλαστική χειρουργική, φροντίδα δέρματος και άλλα προϊόντα. Στην Ελλάδα εστιαζόμαστε κυρίως στην ευρέως γνωστή βοτουλινική τοξίνη τύπου Α για κοσμητική χρήση (Vistabel®), στην παγκοσμίως κορυφαία σειρά filler προσώπου με υαλουρονικό οξύ (Juvéderm®) και στην εγκεκριμένη από τον FDA και τις ευρωπαϊκές αρχές θεραπεία κρυολιπόλυσης (CoolSculpting®).

Νέες θεραπείες στην αισθητική ιατρική

Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε νέες θεραπείες και συσκευές που αντιμετωπίζουν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα παθήσεις του δέρματος και προσφέρουν μείωση λίπους, βελτίωση των γραμμών και αποκατάσταση του όγκου του προσώπου. Αναφορικά με την ασφάλεια, που είναι σημαντική για τους καταναλωτές, αποτελεί για εμάς ύψιστη προτεραιότητα. Παρακολουθούμε στενά όλα τα στάδια ανάπτυξης, παρασκευής και διάθεσης των προϊόντων μας και δε συμβιβαζόμαστε ποτέ με τίποτα λιγότερο από την καλύτερη δυνατή ποιότητα και την απόλυτη ασφάλειά τους. Η εκπαίδευση των ιατρών στην Allergan Aesthetics είναι επίσης ένας τομέας όπου εστιάζουμε, καθώς δε μας αρκεί να προσφέρουμε στους επαγγελματίες υγείας καινοτόμες θεραπείες, αλλά και να εξασφαλίζουμε ότι αυτές θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συνεπώς, ένας εξίσου σημαντικός πυλώνας των δραστηριοτήτων μας είναι η σταθερή επένδυση στην ιατρική εκπαίδευση. Έχουμε ιδρύσει το Allergan Medical Institute, έναν εκπαιδευτικό φορέα που παρέχει στους ιατρούς την πλέον σύγχρονη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση για την ασφαλή χρήση των σκευασμάτων μας».

Μια διευκρίνηση: Η βοτουλινική τοξίνη τύπου Α της Allergan Aesthetics έχει δύο εμπορικά ονόματα: Το γνωστό μας Botox® για τη θεραπευτική χρήση, ενώ στην κοσμητική χρήση το ίδιο σκεύασμα ονομάζεται Vistabel®. Μπορείς να ζητήσεις περισσότερες πληροφορίες από τον εξειδικευμένο ιατρό σου.

Διάβασε επίσης: Υαλουρονικό, βιταμίνη C, αντιοξειδωτικά: Τα αντιγηραντικά συστατικά που χρειάζεται η επιδερμίδα σου

Διάβασε επίσης: Συστατικά αντιγήρανσης: Ρετινόλη, υαλουρονικό, πεπτίδια και άλλα 4 που πρέπει να γνωρίζεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i