Τα σχολεία άνοιξαν - Κρατήστε μακριά τις ψείρες με Repel Αnti-Lice Prevent

Το Repel Αnti-Lice Prevent προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τις ψείρες με άοσμα δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης. 

mother-and-daughter-at-home-picture-id620735080 vadimguzhva

Το Repel® Anti-Lice Prevent είναι ένα άοσμο spray το οποίο προστατεύει τα μαλλιά από τoν αποικισμό των ψειρών χωρίς να διαταράσσει το μικρo-περιβάλλον του τριχωτού της κεφαλής, χωρίς να ξηραίνει ή να λαδώνει τα μαλλιά.

Η ειδικά σχεδιασμένη σύνθεσή έχει κύριο δραστικό συστατικό το IR3535. Το IR3535 είναι ένας ισχυρός και ταυτόχρονα ασφαλής εντομοαπωθητικός παράγοντας, που προέρχεται από το μόριο της β-αλανίνης και συστήνεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Ο παράγοντας αυτός, στην συγκέντρωση 20% κ.β. που περιέχεται στο Repel® Anti-Lice Prevent, έχει κλινικά τεκμηριωμένη αποτελεσματικότητα στην προστασία του τριχωτού της κεφαλής από τις ψείρες.

Τα σχολεία άνοιξαν - Κρατήστε μακριά τις ψείρες με Repel Αnti-Lice Prevent - εικόνα 1

Η σύνθεση του Repel® Anti-Lice Prevent εξασφαλίζει την απώθηση των ψειρών για τουλάχιστον 48 ώρες από την εφαρμογή. Αυτό δίνει το πλεονέκτημα να τοποθετείται κάθε 2 ημέρες και όχι καθημερινά.

Το Repel® Anti-lice Prevent είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 12 μηνών & για όλη την οικογένεια. Δερματολογικά ελεγμένο.

Η χρήση του συνιστάται προληπτικά στα παιδιά κατά την σχολική περίοδο ή την κατασκήνωση και σε άτομα που συνωστίζονται συχνά σε μέσα μαζικής μεταφοράς, δημόσιους χώρους και λοιπά μέρη όπου δύναται να υπάρχει επαφή με κοινόχρηστα καθίσματα κλπ.

Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί μετά από θεραπεία αποφθείρωσης για τη διατήρηση των αποτελεσμάτων και την αποφυγή νέας αποίκησης του κεφαλιού.

Το Repel® Anti-Lice Prevent δεν περιέχει:

• Χημικά βιοκτόνα

• Χρώματα

• Αρώματα

• Parabens

Διατίθεται αποκλειστικά στα φαρμακεία με την υπογραφή αξιοπιστίας των φαρμακευτικών Εργαστηρίων της Uni-pharma.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i