Βραβείο για την oυρολόγο Mατίνα Βλάχου και το Ουρολογικό Ινστιτούτο Laser

Μία σημαντική βράβευση στο πλαίσιο των SALUS AWARDS 2020.

SALUS 2

Στις 27 Οκτωβρίου 2020 ο εκδοτικός οργανισμός New Times Publishing διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για ακόμη μια χρονιά την ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά.

H oυρολόγος Ματίνα Βλάχου, ιδρύτρια και Διευθύνουσα σύμβουλος του Laser Urology Institute, βραβεύτηκε για το επιστημονικό της έργο και την καινοτόμο δραστηριότητά της στον τομέα της Υγείας, αλλά και τις κοινωνικές δράσεις του Ινστιτούτου και της γιατρού αφού φετινή καινοτομία της εκδήλωσης SALUS AWARDS 2020 αποτέλεσε η διοργάνωση forum με τίτλο The Kind Hearts στην οποία τιμήθηκαν οι φορείς και τα πρόσωπα που κρατούν όρθια την δημόσια υγεία και τη χώρα καθώς επίσης και αυτοί που συνέβαλλαν στην επανεκκίνηση της οικονομίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Εθνικής Ασφαλιστικής κος Χριστόφορος Σαρδελής , ο βουλευτής και πρώην αν. Υπουργός Οικονομικών κος Τρύφωνας Αλεξιάδης ο Γ.Γ. του υπουργείου Υγείας κ.Ιωάννης Κωτσιόπουλος και εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου της υγείας, του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Η gιατρός Ματίνα Βλάχου, με την τοποθέτησή της, ευχαρίστησε τους συντελεστές και ειδικά τον εκδότη και δημοσιογράφο κ. Σπυρίδωνα Κτενά για αυτήν την ιδιαίτερα τιμητική διάκριση και συμμετείχε σε έναν αξιόλογο και εποικοδομητικό διάλογο σχετικά με τη σοβαρή περίοδο που διανύει ο Τομέας της Υγείας στη χώρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i