Το "τρικ" για άμεση και απόλυτη συγκέντρωση

Πώς μπορείς να αντεπεξέλθεις αποτελεσματικά στις απαιτήσεις ενός φορτωμένου εβδομαδιαίου προγράμματος.

συγκέντρωση iStock

Υπάρχουν μέρες που σε καταβάλλουν, νιώθοντας πως δεν γίνεται με τίποτα να συγκεντρωθείς, όταν οι υποχρεώσεις τρέχουν και οι εκκρεμότητες στοιβάζονται σε ένα τεράστιο βουνό, το οποίο δεν δύνασαι με τίποτα να ανέβεις. Από την άλλη, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι γρήγοροι ρυθμοί δεν σε βοηθούν να εστιάσεις σε αυτά που θέλεις, με αποτέλεσμα να δέχεται πλήγμα η ψυχική σου υγεία, αλλά και η δουλειά σου. Πώς θα αντεπεξέλθεις στην πρόκληση, όταν ο αντίπαλος είναι ο ίδιος σου εαυτός; Η νέα σειρά συμπληρωμάτων της Neubria σού δίνει τη λύση. 

Όλα ξεκινούν από τον εγκέφαλό σου. Αν βρεις τον τρόπο να τον ξεκλειδώσεις, τότε θα έχεις καταφέρει να λύσεις το πρόβλημα που σε απασχολεί αυτή την περίοδο. Στο πλευρό σου τα προηγμένα νοοτροπικά συμπληρώματα της Neubria που στοχεύουν να βελτιώσουν την καθημερινότητά σου και τον τρόπο ζωής σου. 

neubria focus

Neubria Focus, για άμεση συγκέντρωση

Το πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να βελτιστοποιεί τη διαύγεια και την εστίαση, υποστηρίζοντας παράλληλα την ικανότητα της συγκράτησης πληροφοριών. Όπως όλα τα συμπληρώματα της Neubria, έτσι και το Focus περιλαμβάνει ισχυρές φόρμουλες από βότανα και βιταμίνες που δρουν συνεργιστικά, για να χαρίσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ειδικότερα, το μείγμα βοτάνων "Mastermind" αποτελείται από Ασβαγκάντα που προωθεί τη νοητική απόδοση, Τζίνγκο Μπιλόμπα που προσφέρει αντιοξειδωτική δράση για την υγεία του εγκεφάλου, Ροντιόλα που μειώνει την ψυχική κόπωση και βελτιώνει την οξυδέρκεια, Φασκόμηλο για τη βελτίωση των επιπέδων της πνευματικής διαύγειας, Δενδρολίβανο που συμβάλλει στη διατήρηση της μνήμης και την ανάκληση πληροφοριών αλλά και Μύρτιλο και Μπακόπα Μονιέρι που βοηθούν αρκετά στη διαδικασία της εστίασης και της συγκέντρωσης. Παράλληλα, η Λουτεΐνη και η Ζεαξανθίνη που περιλαμβάνονται στο συμπλήρωμα, συμβάλλουν στην προστασία των ματιών από την μπλε ακτινοβολία, δεδομένων των πολλών ωρών που περνάμε μπροστά από τους υπολογιστές. Επιπλέον, η κιτικολίνη σε συνδυασμό με το συνένζυμο Q10 συμβάλλουν στην ενίσχυση της ενέργειας σε κυτταρικό επίπεδο, ενώ οι ημερήσιες δόσεις βιταμινών οδηγούν σε ένα υγιές ανοσοποιητικό.

Η επιτυχία των Neubria

Όλα τα συμπληρώματα διατροφής Neubria συνδυάζουν εξειδικευμένα μείγματα βοτάνων και θρεπτικά συστατικά με επιστημονικώς αποδεδειγμένη δράση. Ο συνδυασμός αυτών των συστατικών, τα οποία δρουν συνεργιστικά, κάνει αυτά τα νοοτροπικά συμπληρώματα διατροφής τον καλύτερο σύμμαχο για τη μέγιστη απόδοση μυαλού και σώματος.

Αν θες να ανακαλύψεις όλη τη σειρά της Neubria, μπορείς να μεταβείς στην ιστοσελίδα neubria.gr, όσο και στα Facebook και Instagram accounts.

*Συμπληρώματα διατροφής. Δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 73821-5/16-07-2020. Κατάλληλα για vegans. Να μη χρησιμοποιούνται από παιδιά, εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i