AtLife RELEAF | Τα βότανα της ελληνικής φύσης συνδυάζονται σε ένα μπουκάλι για τον πονόλαιμο και το βήχα

ponolaimos

Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι κάποια στιγμή κατά την παιδική μας ηλικία, είχαμε δοκιμάσει ένα από τα αφεψήματα της γιαγιάς μας που ήταν πλούσιο σε βότανα και συνήθως λειτουργούσε σχεδόν μαγικά στην αντιμετώπιση του πονόλαιμου, ειδικότερα όταν μας τριγυρνούσε κάποια ίωση. Αλλά και όταν δεν ακολουθούσαμε το πατροπαράδοτο "ζακέτα να πάρεις", συχνά επιστρέφαμε στο σπίτι με κρύωμα. Και πάλι η συνταγή ήταν η ίδια. Σήμερα, που μπορεί να μην έχουμε όλοι την τύχη της φροντίδας της γιαγιάς μας, τα φυτικά σιρόπια AtLife που είναι πλούσια σε ευεργετικά βότανα ήρθαν να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων με φυσικό τρόπο.

altlife

Λίγα λόγια για τα βότανα της ελληνικής φύσης

Από την αρχαιότητα ο πατέρας της Ιατρικής, Ιπποκράτης, πίστευε στην ευεργετική δράση των βοτάνων, είτε σε προληπτικό, είτε σε θεραπευτικό επίπεδο. Σήμερα, είναι τεκμηριωμένο μέσω μελετών και ερευνών πως τα βότανα πράγματι λειτουργούν θεραπευτικά στην αντιμετώπιση παθήσεων, με τα αποτελέσματα στην Ελλάδα να δείχνουν πως άνθρωποι που κατανάλωναν συστηματικά αφεψήματα συγκεκριμένων βοτάνων είχαν πολύ χαμηλή νοσηρότητα και μικρότερες επιπτώσεις και διάρκεια κρυολογήματος ή γρίπης. Εξάλλου, η πληθώρα των ειδών των βοτάνων στη χώρα μας που φτάνουν τα 1200, δίνει την ευκαιρία για πειραματισμούς, δεδομένου του κλίματος που ευνοεί την ανάπτυξή τους. Και εκτός της διαδεδομένης χρήσης τους στο φαγητό που χαρίζουν γεύση και άρωμα στο τελικό αποτέλεσμα, η σημαντικότερη "εκμετάλλευσή" τους από τον άνθρωπο είναι ως  φυσική θωράκιση του οργανισμού. Γι’ αυτό η νέα σειρά φυτικών σιροπιών AtLife RELEAF βασίζεται στους συνδυασμούς ευεργετικών φυτών με πρόπολη και μέλι.

altlife

Φυτικά Σιρόπια AtLife RELEAF

Θα μπορούσαμε να τα αποκαλέσουμε "η λύση από τη φύση”, αφού οι μαλακτικές ιδιότητες των βοτάνων που περιέχουν τα σιρόπια της AtLife, σε συνδυασμό με φυσικά αντιοξειδωτικά συστατικά ανακουφίζουν από τα συμπτώματα που ταλαιπωρούν το λαιμό ενώ ενισχύουν τη θωράκιση του οργανισμού με φυσικό τρόπο. Επιπλέον, είναι σημαντικό να σημειωθεί πως δεν περιέχουν ζάχαρη, συντηρητικά ή γλουτένη και είναι κατάλληλα για ομοιοπαθητική.

altlife

Πιο αναλυτικά:

Αν σας ταλαιπωρεί ένας πονόλαιμος σε συνδυασμό με ξηρό βήχα, τότε προτείνεται το AtLife RELEAF με Αλθαία, Θυμάρι, Φιλύρα, Φλόμο, Κισσό, Μυρτιά, Λεμόνι, Πρόπολη και Μέλι.

H Αλθαία και η Φιλύρα έχουν καταπραϋντικές ιδιότητες, ενώ το Θυμάρι και ο Φλόμος βοηθούν στην ανακούφιση από τον ξηρό βήχα μαζί με τα εκχυλίσματα των υπόλοιπων βοτάνων και το μέλι. Επιπλέον, η Μυρτιά που έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, το Λεμόνι, πλούσιο σε βιταμίνη C και η πρόπολη συμβάλλουν στην τόνωση της άμυνας του οργανισμού.

altlife

Από την άλλη, αν ταλαιπωρείστε από παραγωγικό βήχα, που δεν υποχωρεί, το AtLife RELEAF με Mολόχα, Θυμάρι, Μάραθο, Πολύγαλα, Μαρούβιο, Ευκάλυπτο, Πεύκο, Πορτοκάλι, Πρόπολη και Μέλι είναι η ιδανική λύση. Η Μολόχα μαλακώνει τον ερεθισμένο λαιμό και τον βήχα, ενώ ο Μάραθος, το Πολύγαλα και το Μαρούβιο συμβάλλουν στην ανακούφιση του αναπνευστικού χάρη στις αποχρεμπτικές τους ιδιότητες.

altlife

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα συνειδητοποιήσετε πως δεν έχετε τη συνταγή της γιαγιάς σας, όταν αρχίσει να πονάει ο λαιμός σας, θυμηθείτε πως τα σιρόπια AtLife RELEAF είναι ένας αντάξιος αντικαταστάτης.

altlife

Αποκλειστική διάθεση: Πετσιάβας Α.Ε., τηλ. 210 6202301, petsiavas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i