Νόστιμα νέα από τη ΔΩΔΩΝΗ Plant’d!

Η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει και επεκτείνει τη σειρά φυτικών προϊόντων "ΔΩΔΩΝΗ Plant’d"

ΔΩΔΩΝΗ

Η εταιρεία συστήνει το ΔΩΔΩΝΗ Plant’d λευκό και ΔΩΔΩΝΗ Plant’d κίτρινο και εμπλουτίζει τη σειρά των φυτικών επιδορπίων.

Η ΔΩΔΩΝΗ προχωρά στην επέκταση της σειράς φυτικών προϊόντων "ΔΩΔΩΝΗ Plant’d" συστήνοντας το "ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Λευκό" και "ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Κίτρινο σε φέτες". Παράλληλα, ενισχύει την κατηγορία φυτικών επιδορπίων με τη νέα γεύση "ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Φράουλα- Κακάο", προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές, ανταποκρινόμενη στις υπάρχουσες αλλά και στις νέες διατροφικές τάσεις και ανάγκες.

Το "ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Λευκό" (διαθέσιμο σε άλμη και σε συσκευασία 200gr) αποτελεί μια εκλεπτυσμένη διατροφική επιλογή 100% φυτικής προέλευσης και έναν ευφάνταστο συνδυασμό γεύσης. Διατίθεται σε πρακτικές συσκευασίες που διατηρούν το προϊόν φρέσκο και ασφαλές ενώ συνοδεύουν εξαιρετικά γεύματα του καθημερινού διαιτολογίου καθώς το χαρακτηρίζει μια πλούσια γεύση και μαλακή υφή. Παράλληλα, είναι πλούσιο σε βιταμίνη Β12 και ασβέστιο γεγονός που το κατατάσσει στα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας που δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι μας.

Το "ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Κίτρινο σε Φέτες" είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Β2, Β12 και ασβέστιο, αποτελεί μια θρεπτική και λαχταριστή επιλογή για το τοστ, την πίτσα και κάθε είδος σνακ.

Η ΔΩΔΩΝΗ εμπλούτισε τη σειρά των ΔΩΔΩΝΗ Plant’d, λανσάροντας τη νέα φρουτένια γεύση του, το ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Φράουλα- Κακάο, με βάση τη βρώμη ιδανική επιλογή αν ψάχνετε ένα προϊόν με Φυσικά συστατικά, 100% φυτικής προέλευσης, με φυτικές πρωτεΐνες (πρωτεΐνες μπιζελιού), χωρίς συντηρητικά & χρωστικές, χωρίς λακτόζη, φοινικέλαιο, σόγια και ξηρούς καρπούς.

Ολόκληρη η σειρά "ΔΩΔΩΝΗ Plant’d" είναι κατάλληλη για όσους επιλέγουν μια vegan διατροφή ή μία διατροφή με λιγότερα γαλακτοκομικά, καθώς όλα τα προϊόντα παράγονται από εξαίρετης ποιότητας φυσικά συστατικά, ενώ δεν περιέχει λακτόζη, φοινικέλαιο, σόγια, ξηρούς καρπούς και συντηρητικά.

Επιπλέον, φέρει την πιστοποίηση V-Label, η οποία αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και καταχωρημένο σύμβολο σήμανσης προϊόντων που είναι κατάλληλα για vegan και vegeterian κοινό.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, δήλωσε σχετικά: " Έχοντας μελετήσει την κατηγορία φυτικών προϊόντων και λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και ανάγκες, προχωρήσαμε στην επέκταση της σειράς ΔΩΔΩΝΗ Plant’d με στόχο να προσφέρουμε στον καταναλωτή μια διαφορετική επιλογή αλμυρού φυτικού προϊόντος.

Με συνεχή έρευνα από το R&D τμήμα της εταιρείας μας πετύχαμε την ιδανική ισορροπία σε λιπαρά, πρωτεΐνες και αρώματα, αναμιγνύοντας τα στις κατάλληλες αναλογίες και δημιουργώντας έτσι δύο εξαιρετικά και ποιοτικά προϊόντα με την μοναδική υπογραφή της ΔΩΔΩΝΗ. Παράλληλα, εμπλουτίσαμε την κατηγορία των φυτικών επιδορπίων με τη νέα γεύση Φράουλα- Κακάο, ένα προϊόν που το χαρακτηρίζει μια κρεμώδη υφή και πλούσια γεύση. Η συγκεκριμένη επέκταση αντιπροσωπεύει την ακλόνητη δέσμευσή μας να δημιουργούμε ανώτερα φυτικά επιδόρπια που όχι μόνο ικανοποιούν τις αισθήσεις, αλλά και ευθυγραμμίζονται με την επιθυμία των καταναλωτών μας για βιωσιμότητα και ηθικές επιλογές".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i