Spetses Mini Marathon 2023 | Έλενα Μητρόπαπα ShapeTeam

Ένταση, πάθος, ενέργεια, παλμός, αμέτρητες δυνατές στιγμές: Εάν έχεις ζήσει το Spetses Mini Marathon ξέρεις!

Spetses Mini Marathon

Πολυάσχολη μαμά δύο παιδιών, αέναη και διαδραστική mom blogger και content creator (busymama.gr), με ένα εύρος ενδιαφερόντων, η Έλενα Μητρόπαπα έζησε την εμπειρία του SMM23 μαζί με την οικογένειά της και μοιράζεται μαζί μας σκέψεις και συναισθήματα.

Έλενα, κλείσε την εμπειρία σου από το SMM23 σε 10 λέξεις.

Τρομερή εμπειρία, που θέλεις να τη ζήσεις ξανά και ξανά!

 Συμμετείχατε οικογενειακώς: εσύ, ο Μπάμπης και τα δύο σας παιδιά, η Θεοδώρα και ο Βαγγέλης! Ήταν η πρώτη σας φορά; Πώς σας φάνηκε ως εμπειρία;

Ναι, ήταν η πρώτη φορά για όλους μας! Βιώσαμε και οι τέσσερις τον πολύ δυνατό παλμό της διοργάνωσης στον μέγιστο βαθμό και, φυσικά, μας επηρέασε πολύ θετικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η Θεοδώρα μετά τους παιδικούς αγώνες του Σαββάτου δεν ήθελε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο και έβαλε τα κλάματα, γιατί απλά ήθελε να τρέξει κι άλλο! Σίγουρα θα το ξανακάνουμε και νομίζω θα γίνει μια οικογενειακή παράδοση που θα ακολουθούμε με πολλή χαρά και ενθουσιασμό. Ήδη δώσαμε ραντεβού για του χρόνου!

Ποια ήταν η πιο δυνατή/συγκινητική/ενθουσιώδης στιγμή;

Μα, φυσικά, όταν κατάφερα και έφτασα στη γραμμή του τερματισμού στον αγώνα των 5 χλμ. με τη Θεοδώρα στο καρότσι.

Τι πιστεύεις ως μαμά ότι κέρδισαν τα παιδιά από τη συμμετοχή τους στο Spetses Mini Marathon;

Πιστεύω ακράδαντα ότι, όταν τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε τέτοιες διοργανώσεις και ζουν τέτοιες έντονες εμπειρίες, μετατρέπονται σε πολίτες του κόσμου και παίρνουν δυνατά μαθήματα ζωής. Το Spetses Mini Marathon είναι μια τέτοια εμπειρία. Συμμετείχαν δυναμικά σε όλα τα δρώμενα με όλο τους το είναι.

Είσαι μια busy mama αλλά... όχι και τόσο αθλητικός τύπος. Μετά από τη συμμετοχή σoυ στα 5 χλμ. άλλαξες mindset; Σκέφτεσαι να βάλεις πιο ενεργά την άσκηση στη ζωή σου;

Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει πολύ η γυμναστική απ’ όταν έγινα μαμά και μετά. Θέλω και πάλι να μπορέσω να την εντάξω στην καθημερινότητά μου. Εννοείται ότι μετά το Spetses Mini Marathon το θέλω ακόμα περισσότερο!

Έτρεξες με τη #ShapeTeam, μια ομάδα πολυσυλλεκτική και συμπεριληπτική. Ποιες οι εντυπώσεις σου από τη σύσταση της ομάδας;

Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα να συμμετέχω στη #ShapeTeam. Μια ομάδα που εξ ορισμού περιμένεις να αποτελείται από πρωταθλητές και ανθρώπους super fit, έκανε το απόλυτο twist φέτος. Για μένα η σύσταση της ομάδας ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και με τον πολυσυλλεκτικό και συμπεριληπτικό της χαρακτήρα έδωσε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα: όλοι έχουμε δικαίωμα στη συμμετοχή! Νομίζω ότι συμπορεύτηκε πλήρως με το motto της διοργάνωσης "2 win is 2 participate"! Νίκη είναι η συμμετοχή. Θα μου επιτρέψετε ένα special thanks στον running buddy μου Νίκο Κονδυλόπουλο, μέλος της #ShapeTeam, ο οποίος όχι μόνο μου έκανε παρέα μέχρι το τέλος, αλλά και σε κάποια κομμάτια του αγώνα με βοήθησε πολύ με το καρότσι της μικρής.

Έλενα, ποιο είναι, τελικά, το "μετάλλιο" που κέρδισες από το SMM23;

Το δικό μου "μετάλλιο" είναι το γεγονός ότι βγήκα εκτός της comfort zone μου και τερμάτισα στον αγώνα των 5 χλμ. Ευχαριστώ τη Μαρίνα Κουταρέλλη και την Αλεξάνδρα Παπαδάκη που μου έδωσαν την ευκαιρία να το ζήσω όλο αυτό και, μάλιστα, ως μέλος της #ShapeTeam!

Από την Αλεξάνδρα Παπαδάκη και τη Ζωή Αθανασιάδου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i