SHAPE ΜΑΡΤΙΟΥ | Κυκλοφορεί με Cover Girl την Ελεάννα Λίμα, καθηγήτρια φυσικής αγωγής και ambassador της adidas

Μαζί με το SHAPE Μαρτίου, body water της Fresh Line!

SHAPE ΜΑΡΤΙΟΥ 2024


Το νέο SHAPE Μαρτίου κυκλοφορεί στα περίπτερα από τις 29 Φεβρουαρίου 2024 με εξώφυλλο την super fit Ελεάννα Λίμα, content που αποθεώνει τη γυναικεία αυτοφροντίδα, αμέτρητα tips και news, και δώρο body water της Fresh Line!

SHAPE ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

COVER GIRL & COVER STORY: Η Ελεάννα Λίμα, καθηγήτρια φυσικής αγωγής, personal trainer ιδιοκτήτρια του l.i.m.a. fit, ambassador της adidas και female captain των adidas runners Athens, έχει βάλει στοίχημα να μας κάνει όλους να αγαπήσουμε το τρέξιμο!

Μαζί της, η Αικατερίνη Κουτλή, πρωταθλήτρια στίβου, δρομέας μεσαίων αποστάσεων και μέλος του running crew των adidas runners Athens, και η Άρτεμις Κουτσούρη, trainer-instructor, ιδρύτρια του bosyboost.gr και strength coach των adidas runners Athens!

ΠΡΟΣΩΠΟ: Η κορυφαία μαραθωνοδρόμος, coach, συγγραφέας και speaker Μαρία Πολύζου μιλά ανοιχτά για τη μάχη της με τον καρκίνο, την "ψυχοθεραπεία" που λέγεται τρέξιμο και γιατί αξίζει να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο!

ΕΑΤ RIGHT: Διατροφικό πλάνο 2 εβδομάδων από τη διατροφολόγο μας για να καταφέρεις να χάσεις βάρος και παράλληλα να κερδίσεις πολύτιμες ώρες ύπνου. 

ΣΥΝΤΑΓΕΣ: Yummies με ταχίνι από τον food blogger, chef και δημιουργό του mamapeinao.gr, Τάσο Αντωνίου.  

ΝΗΣΤΕΙΑ & ΠΡΟΣΟΧΗ: Ένας σούπερ επεξηγηματικός οδηγός γεμάτος tips για όσες θέλουν να νηστέψουν διατηρώντας τα κιλά και την υγεία τους. 

LIVE HEALTHY: Θέλεις να πάρεις πίσω τη χαμένη σου περίοδο με απόλυτα φυσικό τρόπο; Η διατροφολόγος Cynthia Donovan, ειδικός στην υποθαλαμική αμηνόρροια, εξηγεί το πώς. 

SKI IS THE LIMIT! 10 πληροφορίες για το σκι, γιατί, ναι, το ανοιξιάτικο έχει άλλη χάρη στις χιονισμένες πλαγιές! 

BEAUTY: Οι αιτίες εμφάνισης και η αντιμετώπιση της ροδόχρου νόσου.   

Fresh Line

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ SHAPE ΜΑΡΤΙΟΥ, ΜΥΡΩΔΑΤΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗ FRESH LINE:

BODY WATER ΣΕ KANONIKO ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ Ή... ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΟΛΑ:

ΡΟΔΙ & ΚΡΑΝΜΠΕΡΙ / ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΥΚΟ / ΣΤΑΦΥΛΙ & ΝΕΚΤΑΡΙΝΙ 

ΝΕΟ SHAPE ΜΑΡΤΙΟΥ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i