UA Infinite Elite | Μόλις δοκιμάσαμε το νέο δρομικό παπούτσι της Under Armour

Η αρχισυντάκτρια του shape.gr Φίλια Μητρομάρα δοκίμασε το νέο δρομικό παπούτσι Under Armour Infinite Elite και ιδού τα σχόλιά της.

under armour

Αξεπέραστο σε εμφάνιση, ασυναγώνιστο σε χαρακτηριστικά, ακαταμάχητο σε επιδόσεις. Το UA Infinite Elite είναι το δρομικό παπούτσι που απευθύνεται σε σένα που διανύεις με προσήλωση το διάστημα που απαιτείται μέχρι να φτάσεις τις επιδόσεις που ζητάς. Είναι το δρομικό παπούτσι αποστάσεων που αγνοεί την πεπατημένη, ανοίγοντας νέους δρόμους στην άσκηση.

under armour

Πλούσια αντικραδασμική προστασία

Το UA Infinite Elite είναι πολλά περισσότερα από ένα δρομικό παπούτσι. Ακόμη και πριν τα φορέσεις, είναι ξεκάθαρο από το μέγεθος της ενδιάμεσης σόλας ότι αυτό το παπούτσι προσφέρει πλούσια αντικραδασμική προστασία.

Στην ενδιάμεση σόλα έχει ενσωματωθεί η νέα τεχνολογία UA HOVR™+, η οποία σύμφωνα με την Under Armour προσφέρει επιστροφή ενέργειας, άνεση και άμεση ανταπόκριση στην κάθε σου κίνηση, χάρη στον επανασχεδιασμό της διάταξης του αφρού και την εφαρμογή του στην ενδιάμεση σόλα σ’ όλο το μήκος του παπουτσιού. Έτσι, η εμπειρία κάθε χιλιομέτρου γίνεται πιο ανάλαφρη, πιο εύκολη, πιο αποτελεσματική.

Όσο μάλιστα μεγαλώνει η απόσταση, τόσο περισσότερο καταλαβαίνεις τη διαφορά στο εξαιρετικά μαλακό του πάτημα -κάνοντας το UA Infinite Elite ιδανικό για άντρες και γυναίκες δρομείς μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Έτσι, η τεχνολογία UA HOVR™+ γίνεται ο καταλύτης που θα κάνει κάθε σου προσπάθεια, επιτυχία.

Το σχήμα της ενδιάμεσης σόλας είναι πιο φαρδύ γύρω από τη φτέρνα για να ισορροπεί το ύψος και να βελτιώνει την πλευρική σταθερότητα.

under armour

Ομαλή προσγείωση, λιγότερη καταπόνηση, καλύτερες επιδόσεις

Όλη αυτή η αντικραδασμική προστασία θα χανόταν αν το επάνω μέρος δεν ήταν άνετο. Το Infinite Elite διαθέτει IntelliKnit, είναι η πλεκτή επένδυση στο επάνω μέρος με διαφορετικές υφές ύφανσης ανάλογα με την περιοχή του ποδιού. Είναι διάτρητο για καλύτερη αναπνοή και ενισχυμένο στα πλάγια για ανθεκτικότητα, με ραβδώσεις που συνδέουν την ενδιάμεση σόλα με τα κορδόνια για να δημιουργήσουν μια ασφαλή αίσθηση κλειδώματος γύρω από το μέσο του ποδιού.

Η υφή και οι ειδικά σχεδιασμένες micro details του UA IntelliKnit στο επάνω μέρος, η εργονομική 3D εσωτερική επένδυση, ο σχεδιασμός της φτέρνας που σε βοηθάει να προσγειώνεσαι ομαλά σε κάθε βήμα. Επιπλέον, η ελαφριά εξωτερική σόλα Thinweb από καουτσούκ με το ειδικά σχεδιασμένο κεντρικό της κανάλι, κάνει κάθε αλλαγή κατεύθυνσης τόσο εύκολη, όσο θα έπρεπε να είναι. Λιγότερη καταπόνηση, μεγαλύτερη σταθερότητα, καλύτερες επιδόσεις.

Μια άλλη εντυπωσιακή πτυχή του παπουτσιού είναι τα σφιχτά κορδόνια - τα έδεσα μόνο μία φορά στις διαδρομές μου ως δοκιμή (γενικά κάνω διπλό κόμπο) και δεν λύθηκαν ποτέ.

under armour

Πώς τα ένιωσα στο τρέξιμο

Το μέγεθος της ενδιάμεσης σόλας και το πάνω μέρος του σημαίνουν ότι μπορεί να μην ιδιαίτερα ελαφρύ παπούτσι όσον αφορά τις προδιαγραφές του αλλά φαίνεται πιο ελαφρύ από ότι υποδηλώνει η εικόνα, ίσως λόγω της τεχνολογίας αφρού και του προφίλ της μεσαίας σόλας του.

Η εφαρμογή του και η άνεση είναι εντυπωσιακές: υπήρχε αρκετός χώρος στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού για τα δάχτυλά μου, αλλά τα πόδια μου τα ένιωθα αρκετά σταθερά γύρω από την καμάρα και τη φτέρνα. Η δε πρόσφυσή τους είναι πολύ καλή, έκανα μια διαδρομή με βροχή και έπιαναν καλά σε λιθόστρωτα πεζοδρόμια, χωρίς να γλιστράω.

under armour


Συμπερασματικά, το Under Armour Infinite Elite βαθμολογείται ως παπούτσι με υψηλή αντικραδασμική προστασία, άνετο, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή ως καθημερινό δρομικό παπούτσι που είναι απόλυτα κατάλληλο για να κάνεις τα χιλιόμετρα αβίαστα σε μεγάλες διαδρομές και σε διαδρομές για αποκατάσταση.

Το UA INFINITE ELITE είναι τώρα διαθέσιμο στα UA Brand Houses, ONLINE και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i