7 τύποι αντρών που οι γυναίκες βρίσκουν ακαταμάχητους

Μήπως είσαι ένας από τους παρακάτω;

di caprio

Εκτός από τα 7 θαύματα του κόσμου, τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα και τα Επτάνησα, υπάρχουν και οι 7 τύποι αντρών στους οποίους μια γυναίκα δύσκολα αντιστέκεται. Πάρε ό,τι μπορείς από τον καθένα και γίνε ακαταμάχητος.

Ο ρομαντικός

Επιµένει σθεναρά σε µια εποχή που το χοντροκοµµένο και το µπρουτάλ τού κλέβουν µε αρκετή επιτυχία τη δόξα. Ο ροµαντικός, όµως, νιώθει πολύ µάγκας γιατί, πρώτον, δεν καταπιέζει τα συναισθήµατά του και, δεύτερον, ως είδος προς εξαφάνιση, τυγχάνει ιδιαίτερης φροντίδας και προσοχής από το αδύναµο φύλο. Αν θέλεις να ακολουθήσεις τη ροµαντική οδό, το πρώτο πράγµα που πρέπει να κάνεις είναι να θυµάσαι τις επετείους σας προσφέροντάς της το ανάλογο δώρο (αν δεν της πάρεις κάτι, καλύτερα να υποκριθείς µερική αµνησία). Κάλεσέ τη στο σπίτι σου για να της κάνεις το τραπέζι υπό το φως των κεριών συνοδεία απαλής µουσικής (τα φετίχ του ροµαντικού), πες της πόσο πολύ τη θες κοιτώντας τη βαθιά µέσα στα µάτια και, πάνω απ’ όλα, ενίσχυσε εκείνο τον έρµο τον ανθοπώλη της γειτονιάς σου που είναι έτοιµος να κλείσει από την αναδουλειά! Αν δεν τον βοηθήσεις εσύ, τότε ποιος;

Θα της αρέσεις γιατί: Εφόσον θεωρητικά "οι περισσότεροι άντρες είναι γουρούνια", το κατιτίς εκλεπτυσµένο εκτιµάται δεόντως από µια γυναικεία ψυχή, αρκεί βέβαια να µην το παρακάνεις, γιατί... λιγώσαµε!

Ο Mr. Αυτοπεποίθηση

Είναι πλήρως απαλλαγµένος από τη Νο 2 –µετά το κεράτωµα– αιτία χωρισµού: το κόµπλεξ. Από αυτή την κατηγορία άντρα ξεπατικώνεις τη δυναµικότητά του και τη σιγουριά που νιώθει για τον εαυτό του. Δε θα δείξεις ποτέ ότι νιώθεις µειονεκτικά απέναντι σε έναν άλλο άντρα, ακόµα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, ακόµα κι αν ο πρώην γκόµενός της, τον οποίο µόλις γνώρισες, είναι οµορφότερος, εξυπνότερος, πλουσιότερος και ψηλότερος από σένα. Δεν τη µειώνεις ποτέ µε απαξιωτικά σχόλια, ειδικά µπροστά σε άλλους, και δεν ψάχνεσαι να αποδεικνύεις µονίµως ότι έχεις το πάνω χέρι. Γενικά, δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν.

Θα της αρέσεις γιατί: Δεν έχεις ανάγκη από επιβεβαίωση, αντιθέτως νιώθεις θαυµάσια από µόνος σου. Ξέρει ότι δε θα χάσει χρόνο νταντεύοντας ένα κλαψιάρικο µωρό µε ύψος 1,90 µ. και χαµηλή αυτοεκτίµηση και, κυρίως, ότι δε θα της ζαλίζεις τον έρωτα µε τη ζήλια σου.

Ο καλλιτέχνης

Τραγουδάς; Παίζεις κιθάρα; Γράφεις ποιήµατα; Δε γίνεται, ψάξ’ το, µια καλλιτεχνική ανησυχία θα την έχεις. Ακόµα όµως κι αν δεν ξέρεις να γρατζουνάς κιθάρα, µπορείς να υιοθετήσεις ένα πιο καλλιτεχνικό attitude. Το "µέλι" σ’ αυτό τον τύπο άντρα είναι το µυστηριώδες και το αντισυµβατικό που εκπέµπει. Μην κάνεις σχέδια για τα πάντα, δείξε ότι ζεις για τη στιγµή και άσε τη δηµιουργικότητά σου ελεύθερη. Αν το ’χεις, επιχείρησε να γράψεις στίχους για πάρτη της ή να της κάνεις το σκίτσο. Αν δεν το ’χεις, µπορείς απλώς να επικαλεστείς τα έργα κάποιου που τα καταφέρνει καλύτερα από σένα. You know Shakespeare?

Θα της αρέσεις γιατί: Θέλει να ζήσει ένα έντονο πάθος. Την εξιτάρει η ιδέα ότι αποτελεί την πηγή έµπνευσής σου. Ποια δε θέλει να γίνει η µούσα ενός καλλιτέχνη;

Δείτε περισσότερα στο gr.askmen.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i