My Free Style: Πώς ένα ζευγάρι ακουστικά έγιναν το δικό μου fitness hack

Επιτέλους βρήκα τα ακουστικά που μου επιτρέπουν να γυμνάζομαι και ταυτόχρονα να μιλάω και να ακούω μουσική χωρίς να καταλαβαίνω καν ότι τα φοράω.

Huaweiii

Η γυμναστική είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και της καθημερινότητας μου. Είναι η στιγμή της ημέρας όπου καταφέρνω να χαλαρώσω κάνοντας ταυτόχρονα κάτι ευεργετικό για το σώμα μου και τον εαυτό μου. Τη σημαντική και "ιερή” αυτή ώρα της ημέρας επιθυμώ να έχω όσο το δυνατόν λιγότερες αποσπάσεις στην προσοχή μου έτσι ώστε να εστιάζω στις feel good στιγμές της γυμναστικής όπως και στο σώμα μου. Πέρα από την ίδια την άσκηση, αυτό που με κάνει να απολαμβάνω ακόμη περισσότερο την προπόνηση μου, είναι να ακούω τη μουσική που αισθάνομαι ότι θέλω να ακούσω εκείνη την στιγμή, χαλαρωτική ή uplifting για να ανεβάσω το tempo μου και να εστιάσω στα αποτελέσματα που θέλω να πετύχω. Άλλες φορές κάνοντας jogging ή το καθιερωμένο μου ζέσταμα πριν από κάθε προπόνηση συνομιλώ με κάποια φίλη ανταλλάσσοντας τα νέα της ημέρας, συνδυάζοντας έτσι την άθληση μου με τη διατήρηση των κοινωνικών μου επαφών. Φοράω και το HUAWEI WATCH GT4 μου, ένα smartwatch με πολλές state-of-the-art λειτουργίες, όπως τα Activity Rings καιτην εφαρμογή διαχείρισης θερμίδων, Stay Fit και είμαι ready to go!

 

Καθώς αυτή είναι η καθιερωμένη μου ρουτίνα εδώ και χρόνια, έχω πλέον συνειδητοποιήσει ότι πέρα από τον απαραίτητο εξοπλισμό αλλά και athletic outfit που επιλέγω στο κάθε άθλημα με το οποίο καταπιάνομαι, τα ακουστικά παίζουν έναν τεράστιο ρόλο στο κατά πόσο θα απολαύσω στο έπακρο τις ώρες που αθλούμαι. Τα ακουστικά τα οποία άλλαξαν εντελώς την ώρα της προπόνησης μου είναι τα Huawei FreeClip τα οποία και μου πρότεινε μία φίλη η οποία γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η πρακτικότητα αλλά και η ποιότητα στα ακουστικά τα οποία επιλέγω. 

Huawei

Τα Huawei FreeClip μου προσφέρουν την άνεση κινήσεων που χρειάζομαι την ώρα της προπόνησης μου συνδυάζοντας τον καινοτόμο C-bridge σχεδιασμό με την open – ear τεχνολογία ήχου με Smart Wear Detection. Το Comfort Bean, το Acoustic Ball και ο σχεδιασμός C-bridge, όλα συμβάλλουν στον εργονομικό σχεδιασμό των ακουστικών της Huawei σε σχήμα φασολιού όπου προσαρμόζεται με ευκολία στο μήκος των καμπυλοτήτων και των ποικίλων σχημάτων του ανθρώπινου αυτιού. Αυτό συμβαίνει καθώς έχει σχεδιαστεί με βάση το ανθρώπινο αυτί για να πετυχαίνει τη βέλτιστη απαλή εφαρμογή με το ιδανικό μέγεθος στο αυτί του χρήστη.

Huawei

Κάτι επίσης που τα καθιστά ιδανικά για όλους μας λόγω του busy προγράμματος μας, είναι η μεγάλη διάρκεια στη ζωή της μπαταρίας τους, που έχει πλέον βγάλει από το μυαλό μου την ώρα της προπόνησης το εάν "τελειώνει η μπαταρία” - όπως έχει βγάλει κι εμένα από τη δύσκολη θέση τα ακουστικά μου να χρειάζονται φόρτιση την στιγμή που ακούω το αγαπημένο μου κομμάτι ή είμαι στη μέση μίας σημαντικής συζήτησης με τους φίλους μου. Με διάρκεια ζωής μπαταρίας 8 ώρες αναπαραγωγής συνεχόμενα ή έως και 36 ώρες αναπαραγωγής μουσικής με τη θήκη φόρτισης, γίνονται αδιαμφισβήτητα ανάρπαστα σε όσους είναι πολυάσχολοι ή περνούν πολλές ώρες σε εξωτερικούς χώρους και δεν μπορούν να έχουν στο μυαλό τους το να φορτίζουν διαρκώς τα ακουστικά τους. Παράλληλα, συνδέονται με συσκευές iOs και Android, όπως όλα τα wearables της Huawei. 

Τα Huawei FreeClip έχουν μεγάλη αντοχή στο νερό, στην σκόνη αλλά και στον ιδρώτα κατηγορίας IP54 χαρίζοντας άνεση και ξεγνοιασιά την ώρα της προπόνησης. Ιδιαίτερα για εκείνους που αθλούνται σε εξωτερικούς χώρους, το ζήτημα της ασφάλειας που τίθεται με άλλα ακουστικά δεν υπάρχει με τα Huawei FreeClip καθώς αντιλαμβάνονται την κατάσταση των χρηστών τους για τους ήχους του περιβάλλοντος, όπως οι ήχοι κυκλοφορίας, ενώ ένας αγωγός καταστολής ήχου βοηθά στον περιορισμό του θορύβου του ανέμου, καθιστώντας τα ως τα πιο κατάλληλα ακουστικά για αθλήματα και άσκηση σε εξωτερικούς χώρους αλλά και κατά τη διάρκεια σωματικών δραστηριοτήτων σε εσωτερικούς χώρους. Η συγκεκριμένη λειτουργία των Huawei FreeClip εξυπηρετεί στο να μπορούμε να πραγματοποιούμε κλήσεις με μεγάλη ευκρίνεια στη φωνή ακόμη και εάν κάνουμε ποδήλατο ή εάν οδηγούμε με τα παράθυρα του αυτοκινήτου κατεβασμένα. 

Τα Huawei FreeClip παρουσιάζουν επίσης ένα νέο design το οποίο συνδυάζει την μόδα και την τεχνολογία ακρόασης ανοιχτού τύπου κάνοντας τα, τα ιδανικά ασύρματα ακουστικά για τους tech lovers που δεν θέλουν να θυσιάσουν το στιλ τους για την πρακτικότητα που μπορούν να τους προσφέρουν σε κάθε είδους δραστηριότητα ή ώρα της ημέρας. Αναμφίβολα θα γίνουν και τα δικά σου αγαπημένα ακουστικά είτε θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις την ώρα που αθλείσαι, την ώρα που διασκεδάζεις ή την ώρα που εργάζεσαι ενώ το ότι είναι συμβατά με συσκευές iOs και Android, όπως όλα τα wearable της Huawei, τα κάνει ακόμη περισσότερο θελκτικά. 

Ένα ακόμη "πρόβλημα” των περισσότερων ακουστικών είναι λυμένο στα Huawei FreeClip και αυτό είναι ο εκνευρισμός αλλά και η άβολη θέση στην οποία ερχόμαστε όταν τοποθετούμε το ακουστικό στο λάθος αυτί, κάτι το οποίο συμβαίνει συχνά στους γρήγορους ρυθμούς της προπόνησης και προκαλεί την ασυνεπή εμπειρία ήχου αλλά και δυσφορία από την αναντιστοιχία μεταξύ του αυτιού και του ακουστικού. Για να μπει ένα τέλος σε αυτή την ταλαιπωρία που έχουμε βιώσει όλοι ανεξαρτήτως και κάποιες φορές επανειλημμένα μέσα στην ίδια ημέρα, η Huawei φρόντισε τα Huawei FreeClip να είναι τα πρώτα ακουστικά open – ear μέσω της τεχνολογίας Smart Wear Detection, αναγνωρίζουν αυτόματα σε ποιο αυτί τοποθετούνται διασφαλίζοντας έτσι την άνεση και την ευκολία των χρηστών. Το συγκεκριμένο feature των Huawei FreeClip με έχει εξυπηρετήσει αρκετές φορές στην καθημερινότητα μου όπως και στην προπόνηση μου καθώς μπορώ να απολαύσω μεγαλύτερης διάρκειας χρήση της μπαταρίας χρησιμοποιώντας μόνο το ένα ακουστικό για να λάβω μία κλήση ή για να ακούσω ένα podcast ή ένα τραγούδι. 

Huawei

 Η καθημερινότητα μου αλλά και οι προπονήσεις μου έχουν αλλάξει εντελώς από τότε που ανακάλυψα τα Huawei FreeClip. Τα Smart Wear ακουστικά είναι ιδανικά για τους stylish tech lovers αλλά και για όσους αγαπούν τα tech gadgets με ενδιαφέρον fashion design. Τα Huawei FreeClip είναι το τέλειο gadget για όλους όσους επιθυμούν να συνδυάσουν με αρμονία το lifestyle τους με την τεχνολογία αλλά και για όσους επιθυμούν τα ακουστικά στα αυτιά τους να τους χαρίζουν μίας υψηλής ποιότητας δραστήριο τρόπο ζωής αλλά και μία εμφάνιση που θα κάνει όλους να νομίζουν στην αρχή πως φορούν ένα νέο κόσμημα, μέχρι να τους αποκαλύψουν την πρωτοπορία της Huawei. 

Huawei

Last but not least: Aπό τις 28 Μαρτίου έως και τις 10 Απριλίου μπορείς να αποκτήσεις τα FreeClip με δώρο το HUAWEI Band 8 σε όλους τους επίσημους συνεργάτες της Huawei. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα εξής links:

Facebook

Instagram

YouTube

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i