Νέα μαμά; Καλώς ήρθες στο κλαμπ!

Είτε έχεις ένα µωράκι στην κοιλιά σου είτε το κρατάς πια αγκαλιά και προσπαθείς να τα βγάλεις πέρα, αυτό το βιβλίο είναι για σένα!

μητέρα istock

Αν είσαι νέα μαμά και νιώθεις αγχωμένη, πελαγωµένη, ανεπαρκής ή όλα αυτά µαζί, µην ανησυχείς. Δεν είσαι η µόνη.

Καλώς ήρθες στο κλαµπ!

Το βιβλίο Καλώς ήρθες στο κλαμπ! με κείμενα και εικόνες της Helene the illustrator, από τις εκδόσεις Key Books, είναι ο υποστηρικτικός, ειλικρινής και εµψυχωτικός οδηγός για τη νέα σου ζωή. Είναι η αγκαλιά, η ζεστή κούπα του καφέ και –γιατί όχι;, το ποτήρι κρασί (µπορεί και µπουκάλι) που χρειάζονται όλες οι µαµάδες.

βιβλίο

Η συγγραφέας Helene όταν έγινε για πρώτη φορά μαμά, συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να σχετιστεί με καμία από τις τέλειες μητέρες που έβλεπε στο Instagram. Έτσι, άρχισε να μοιράζεται τις εικονογραφήσεις της για το πώς ήταν πραγματικά η μητρότητα για εκείνη και έμεινε έκπληκτη από την ανταπόκριση του κόσμου. Αυτό το βιβλίο είναι η απάντησή της στον πρώτο χρόνο της μητρότητας.

 

Είναι μια ειλικρινής συλλογή των σκέψεων, των συμβουλών και των αστείων εικονογραφήσεών της. Η πλειοψηφία της δουλειάς της δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το μολύβι και τις ακουαρέλες της, αν και πιο πρόσφατα ζωγράφιζε και στο iPad Pro της.

 

Έχει συνεργαστεί με φιλανθρωπικά ιδρύματα, περιοδικά, συγγραφείς και bloggers.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i