To έξυπνο κόλπο με το σέρουμ που θα χαρίσει υπέροχη λάμψη στο μακιγιάζ σου

Και ταυτόχρονα θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σου.

skin iStock

Είναι γεγονός ότι οι τάσεις στο μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια το θέλουν να δείχνει φρέσκο και (πάνω απ' όλα) natural.

Κάτι που η Gen Z το έχει καταλάβει προ πολλού, έχοντας πιάσει το νόημα στο μακιγιάζ: Χρησιμοποιεί πολυχρηστικά προϊόντα που μπορούν να λειτουργήσουν με πολλαπλούς τρόπους στο πρόσωπο, ακόμα και στο σώμα και στα μαλλιά. Κι αυτό γιατί θέλει να εξοικονομήσει χρόνο αλλά και χρήματα, κάνοντας ταυτόχρονα καλό και στο περιβάλλον. Μέσα από αυτό το "trend" όμως έχουν προκύψει ευρηματικοί τρόποι που μας δίνουν ιδέες για το πώς να χρησιμοποιούμε τα καλλυντικά μας κάνοντας ... θαύματα στο πρόσωπό μας. Φανταζόσουν ποτέ λοιπόν ότι με μόλις ένα καλλυντικό προϊόν θα μπορούσες να πετύχεις λάμψη αλλά και ενυδάτωση;

Δες επίσης: Bridal Makeup ideas: 5 πολύ εντυπωσιακά (και καλοκαιρινά) looks για την ημέρα του γάμου σου

Αν δεν έχεις υποψιαστεί ακόμα σε ποιο καλλυντικό αναφερόμαστε, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για το highlighter. Και πιο συγκεκριμένα ακόμα, στο σέρουμ που μπορεί να λειτουργήσει (και) ως προϊόν λάμψης στο μακιγιάζ σου.

Πολλά σέρουμ περιέχουν στη λεπτόρρευστη σύνθεσή τους ιριδίζοντα στοιχεία που τα κάνουν να γυαλίζουν υπέροχα στο δέρμα. Επομένως, λίγες μόνο σταγόνες αρκούν για να δώσεις μια διακριτική λάμψη στην επιδερμίδα σου ακόμα και τις πρωινές ώρες, που παραδοσιακά δεν συνηθίζουμε τη χρήση του highlighter.

Aν αναζητάς λοιπόν ένα highlighter που να είναι πιο ελαφρύ και ενυδατικό από ένα "κανονικό" highlighter, και που ταυτόχρονα να χαρίζει μια διακριτική λάμψη στο πρόσωπο - και όχι αυτή την έντονη, με μεταλλικούς τόνους λάμψη ενός highlighter, προτείνουμε να προσθέσεις στη φαρέτρα σου ένα 2 σε 1 σέρουμ που θα χαρίζει ενυδάτωση και λάμψη μαζί.

Δες επίσης: Dewy Makeup: Πώς να κάνεις εύκολα ένα από τα πιο δημοφιλή makeup trends του καλοκαιριού

Εναλλακτικά, μπορείς να πετύχεις παρόμοια αποτελέσματα και με ένα face oil, που χαρίζει εξίσου μια αξεπέραστη λάμψη αλλά και ενυδάτωση, και είναι ιδανικό για καλοκαίρι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i