Το λεπτόρρευστο αντηλιακό προσώπου που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου φέτος

Ένα αντηλιακό για προστασία από τον ήλιο, ενυδάτωση αλλά και αντιοξειδωτική δράση που θα έχεις παντού μαζί σου το καλοκαίρι - και όχι μόνο.

αντηλιακο

Η ηλιακή ακτινοβολία, και πιο συγκεκριμένα, η UVA ακτινοβολία, έχει ενοχοποιηθεί για την πρόωρη γήρανση και δημιουργία ρυτίδων, λεπτών γραμμών και κηλίδων ακόμα και από τα early 20s. Τι σημαίνει ουσιαστικά το παραπάνω δεδομένο; Ότι ο ήλιος έχει αρνητικές επιπτώσεις στην επιδερμίδα, ανεξαρτήτως ηλικίας: είτε είσαι 20 χρονών είτε 40, οι λεπτές γραμμές, κηλίδες και πανάδες καραδοκούν. Επομένως, εύκολα συμπεραίνει κανείς ότι το μόνο beauty item που δεν πρέπει να αμελείς ποτέ, ιδίως σε μια χώρα όπως τη δική μας που ο ήλιος λάμπει έντονα τις περισσότερες ημέρες του χρόνου, είναι το αντηλιακό.  Αν μάλιστα πρέπει να περιοριστείς σε μόνο ένα προϊόν περιποίησης για την καθημερινή φροντίδα σου, τότε ας είναι αυτό.

Μάλιστα, πολλοί είναι οι ειδικοί και οι δερματολόγοι που υποστηρίζουν με σθένος ότι η αντηλιακή προστασία είναι το Νο.1 αντιγηραντικό μυστικό. Με λίγα λόγια, το αντηλιακό είναι εκείνο το προϊόν που θα διατηρήσει την επιδερμίδα σου νεανική και υγιή, για περισσότερο. Γνωρίζουμε ωστόσο ότι η επιλογή αντηλιακού μπορεί να είναι "χαοτική" για πολλές γυναίκες, μιας και η ποικιλία που υπάρχει στην αγορά είναι μεγάλη και μπορεί να σε μπερδέψει . Εμείς πάντως δοκιμάσαμε και προτείνουμε ένα από τα πιο λεπτόρρευστα αντηλιακά που έχουν κυκλοφορήσει τελευταία - και, φυσικά, λατρέψαμε. 

Πρόκειται για το Fluid Sun Shield SPF 50 της Time Eraser, ένα αντηλιακό γαλάκτωμα για το πρόσωπο που παρέχει πολύ υψηλή προστασία από τον ήλιο (SPF50) και τις ακτίνες UVA + UVB. H λεπτόρρευστη υφή του το κάνει να απλώνεται πανεύκολα, ενώ χαρίζει ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i