3 πράγματα που δεν πρέπει με τίποτα να λείπουν από το νεσεσέρ παραλίας

Μην φύγεις για διακοπές (ή για την παραλία) χωρίς αυτά τα χρήσιμα beauty items.

beach iStock

Φυσικά, το αντηλιακό δεν είναι μέσα στη λίστα που θα διαβάσεις παρακάτω, αφού εξυπακούεται ότι δεν λείπει ποτέ από την τσάντα παραλίας. Μάλιστα, ιδίως το αντηλιακό προσώπου, δεν πρέπει να το αποχωρίζεσαι ποτέ, χειμώνα - καλοκαίρι. Έχοντας πει τα παραπάνω σχετικά με την απαραίτητη αντηλιακή προστασία, συνεχίζουμε με τα must have items που καλό είναι να υπάρχουν στο καλοκαιρινό νεσεσέρ σου.

Αυτά είναι τα εξής:

#1. Lip Balm με SPF

Εκτός από το πρόσωπο και το σώμα, καλό είναι να προστατεύεις και τα χείλη σου από την ηλιακή ακτινοβολία, τα οποία εκτίθενται εξίσου σε αυτή. Κι ενώ δεν κινδυνεύεις από (ορατό) έγκαυμα και κάψιμοσ τα χείλη, ο ήλιος τα αφυδατώνει με αποτέλεσμα αυτά να ξηραίνονται και να ξεφλουδίζουν, αποκτώντας τραχιά όψη. Ένα lip balm με δείκτη προστασίας θα σε σώσει.

 #2. Αντηλιακό μαλλιών

Όπως συμβαίνει με το πρόσωπο, το σώμα και τα χείλη, έτσι και τα μαλλιά χρειάζονται προστασία από τον ήλιο για τους ίδιους λόγους. Η ηλιακή ακτινοβολία τείνει να ξεθωριάζει το χρώμα τους, ενώ τα αφήνει εεπίσης ξηρά και αφυδατωμένα μιας και αφαιρεί όλη την απαραίτητη υγρασία από την τρίχα. Εφοδιάσου με αντηλιακά hair mists που όχι μόνο θα προσφέρουν αντηλιακή προστασία αλλά και ενυδάτωση και θρέψη, αφήνοντας ένα διακριτικό άρωμα.

Δες επίσης: Τα καλύτερα αντηλιακά μαλλιών για προστασία, ενυδάτωση και λάμψη στα μαλλιά φέτος το καλοκαίρι

#3. Face Mist για ενυδάτωση

Χάρισε μια ανάσα δροσιάς στο πρόσωπό σου με τα αναζωογονητικά face mists, που όχι μόνο θα σε δροσίσουν αλλά και θα ενυδατώσουν την επιδερμίδα σου. Με αυτά μπορείς να φρεσκάρεις την επιδερμίδα σου κατά τη διάρκεια της παραμονής σου στην παραλία, παραμένοντας ταυτόχρονα ενυδατωμένη κάθε στιγμή που νιώθεις ότι το χρειάζεσαι.

Δες επίσης: To DIY νερό ομορφιάς της Τζίνας Αλιμόνου χαρίζει πλήρη ενυδάτωση σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i