ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ KARAVAKI: Μια ολοκληρωμένη πρόταση περιποίησης για τα μαλλιά σου

Μαλλιά δυνατά, λαμπερά και υγιή; Έχεις μια ολοκληρωμένη πρόταση περιποίησης με φυσικά συστατικά, ανακυκλώσιμες συσκευασίες και παντοτινή φροντίδα από το KARAVAKI.

karavaki istock

Μια ελληνική εταιρεία που φέρνει μνήμες από την αρωματική πασχαλιά, την απαλότητα της γλυκερίνης και το εμβληματικό καραβάκι, "αγκυροβολεί" στη φροντίδα των μαλλιών σου.

Πάνω από 150 χρόνια η Παπουτσάνης βρίσκεται σε κάθε ελληνικό σπίτι και μας φροντίζει απαλά και υπεύθυνα. Από το 1870, που ο Δημήτρης Παπουτσάνης ίδρυσε το πρώτο ατμοκίνητο εργοστάσιο παραγωγής ελαιολάδου στο Πλωμάρι της Λέσβου και πουλούσε σαπούνι με λάδι ελιάς στην ευρύτερη περιοχή, μέχρι το σήμερα που η εταιρεία αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς σαπουνιών και υγρών καλλυντικών στην Ευρώπη διαθέτοντας τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής του είδους της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Καινοτομώντας όλα αυτά τα χρόνια με νέες σειρές προϊόντων προσωπικής υγιεινής, η Παπουτσάνης μας συστήνει την ολοκαίνουρια και ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης KARAVAKI για μαλλιά λαμπερά, γεμάτα υγεία.

karavaki

KARAVAKI: Ένα ταξίδι φροντίδας για τα μαλλιά σου

Το αγαπημένο KARAVAKI με 94% συστατικά φυσικής προέλευσης και 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες είναι εμπλουτισμένο με βιολογικά, ελληνικά εκχυλίσματα και απαλές συνθέσεις, που αφήνουν τα μαλλιά υγιή, ενυδατωμένα και γεμάτα ζωντάνια. Έχεις πολλές επιλογές όπως το έλαιο macadamia, το μέλι, το εκχύλισμα από ελληνικό βασιλικό πολτό και τα ελληνικά ρόδια.

5 σειρές για τα μαλλιά σου για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει

Εάν θέλεις ενυδάτωση, θρέψη, detox ή λάμψη κάνε τις σωστές επιλογές για τα μαλλιά σου, προστατεύοντάς τα από τους εξωγενείς παράγοντες, όπως ο ήλιος, ο αέρας και η ρύπανση. Ανάλογα τις ανάγκες των μαλλιών σου, επίλεξε από τις παρακάτω σειρές τα προϊόντα που θα τα βοηθήσουν να ανακτήσουν τον χαμένο όγκο, να δείχνουν πιο πυκνά, πιο λαμπερά και πιο υγιή.

1. Για Εντατική Φροντίδα & Επανόρθωση: Σαμπουάν και μάσκα μαλλιών

Η μάσκα περιποίησης είναι το "κλειδί" που θα συμβάλλει στην αναζωογόνηση των μαλλιών σου. Η σειρά Παπουτσάνης KARAVAKI Εντατική Φροντίδα & Επανόρθωση σαμπουάν και μάσκα μαλλιών περιέχει ενεργή φυτική κερατίνη, έλαιο macadamia που βοηθάει στην επανόρθωση της τρίχας και εκχύλισμα από ελληνικό βασιλικό πολτό το οποίο συμβάλλει θετικά στη θρέψη και ελαστικότητα των μαλλιών, προωθώντας την υγιή τους ανάπτυξη.

2. Για Θρέψη & Ενυδάτωση: Σαμπουάν, 2σε1 κρέμα/μάσκα μαλλιών και leave-in conditioner

Για σένα που δεν έχεις χρόνο αλλά τα μαλλιά σου διψούν για θρέψη και ενυδάτωση αυτή η σειρά θα σε εκπλήξει, αφού η κρέμα περιποίησης διαθέτει σύνθεση διπλής χρήσης, δηλαδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μάσκα ή ως conditioner. Διπλό όφελος! Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, βοηθάει στην αποκατάσταση των επιπέδων υγρασίας στο εσωτερικό της τρίχας, ενώ το βιολογικό εκχύλισμα από ελληνικά ρόδια και μέλι συμβάλλει στην υγιή και ενυδατωμένη όψη της τρίχας.

3. Για Λάμψη & Ζωντάνια: Σαμπουάν και conditioner

Η ρύπανση, το άγχος, ο ήλιος καθώς και τα προϊόντα styling πολλές φορές αφήνουν τα μαλλιά θαμπά, μειώνοντας τη φυσική τους λάμψη. Για καθημερινή περιποίηση, μεταξένια απαλότητα και λάμψη, η εμπλουτισμένη σειρά Παπουτσάνης KARAVAKI Λάμψη & Ζωντάνια με ενεργή φυσική κερατίνη,  ενδυναμώνει τη φυσική προστατευτική στρώση της τρίχας, ενώ το εκχύλισμα από ελληνικό σαφράν και μανταρίνι χαρίζει υπέροχη λάμψη στα μαλλιά, τα αναζωογονεί και τα δυναμώνει.

4. Για Τόνωση & Ενδυνάμωση: Σαμπουάν

Εξόπλισε τη haircare ρουτίνα σου με προϊόντα που ενδυναμώνουν τη ρίζα, χαρίζοντας τόνωση και υγιή όψη. Χάρη στην ειδική του σύνθεση που είναι εμπλουτισμένη με βιοτίνη και γλυκογόνο, το σαμπουάν Παπουτσάνης KARAVAKI Τόνωση & Ενδυνάμωση βελτιώνει την πυκνότητα και τη ζωντάνια των μαλλιών. Το εκχύλισμα από ελληνικό ευκάλυπτο συμβάλλει στη βελτίωση της δομής και ανάπτυξης των μαλλιών. Μετά το λούσιμο στέγνωσε τα μαλλιά σου με σεσουάρ, ρίχνοντας τον ζεστό αέρα στις ρίζες και ανακατεύοντάς τα με τα δάχτυλα, ανασηκώνοντάς τα ελαφρά. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται όγκος και φυσική κίνηση.

5. Για καθαριότητα σε βάθος: Σαμπουάν KARAVAKI για ρύθμιση της Λιπαρότητας & Detox

Οι hairstylists επιμένουν πως το σωστό λούσιμο είναι το τρικ για να δείχνουν τα μαλλιά λαμπερά και καθαρά για περισσότερες μέρες, ώστε να παρατείνεις το χρόνο ανάμεσα στα λουσίματα και να αποφύγεις την έξτρα ταλαιπωρία των μαλλιών. Ωστόσο η Παπουτσάνης προτείνει ένα νέο beauty tip που θα αλλάξει την haircare ρουτίνα σου. Ο νέος κανόνας αφορά την επιλογή του σωστού σαμπουάν για να έχεις αποτέλεσμα σε βάθος. Επίλεξε το σαμπουάν Παπουτσάνης KARAVAKI για ρύθμιση της Λιπαρότητας & Detox που περιέχει βιολογικό εκχύλισμα από ελληνικά σταφύλια και φασκόμηλο καθώς και ενεργό σύμπλεγμα pirolamine, το οποίο καθαρίζει σε βάθος και βοηθάει τα μαλλιά να παραμείνουν καθαρά και ανάλαφρα για περισσότερο.

Extra Hair Care Tip

Για να απαλλαγείς από τη συσσώρευση φυσικών ελαίων και προϊόντων styling, κάνε ένα απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής με τα δάχτυλά σου ή με μια βούρτσα και καθάρισέ τα καλά με ένα απαλό σαμπουάν από τη νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης KARAVAKI. Έτσι θα τονώσεις τη μικροκυκλοφορία και θα ενισχύσεις τους θύλακες της τρίχας, την οξυγόνωση και την τροφοδότησή της με θρεπτικά συστατικά. Η διαδικασία αυτή συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη της τρίχας και ταυτόχρονα χαρίζει ευεξία στα μαλλιά σου.

Παπουτσάνης KARAVAKI. Φροντίδα παντοτινή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i