5 τρόποι να κάνεις τα μαλλιά σου να μυρίζουν υπέροχα κάθε μέρα, όλη μέρα

Τα μυστικά που οι beauty insiders συνήθως κρύβουν.

μαλλια Splash News/Ideal Image

Θέλουμε ειλικρινά να ελπίζουμε πως το ότι πρέπει να πλένεις τα μαλλιά σου 2-4 φορές την εβδομάδα είναι common knowledge κι όχι κάτι που θα πρέπει να σε συμβουλεύουμε να κάνεις για να έχουν ωραίο άρωμα τα μαλλιά σου. Ναι; Ναι. Το θέμα είναι πώς μπορείς να τα κάνεις να μυρίζουν όχι απλά καθαρά, άλλα τόσο όμορφα που οι άλλοι θα γυρίζουν στο πέρασμά σου και σε κάθε φύσημα του αέρα. Αυτό ακριβώς σου αποκαλύπτουμε παρακάτω:

Πώς να κάνεις τα μαλλιά σου να μυρίζουν υπέροχα

Επένδυσε σε ένα άρωμα για μαλλιά

Ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις τα μαλλιά σου να μοσχομυρίζουν είναι να τα ψεκάσεις με ένα hair mist έτσι ώστε να τα φρεσκάρεις ανάμεσα στα λουσίματα. Τα εν λόγω ειδικά αρώματα για μαλλιά είναι πιο ελαφριά σε ό,τι αφορά τη σύνθεσή τους σε σχέση με τα κανονικά αρώματα, ενώ έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μην φθείρουν την τρίχα. Με άλλα λόγια μπορείς να τα ψεκάζεις χωρίς δεύτερη σκέψη και φόβο ότι μπορεί να κάνουν το χρώμα των μαλλιών σου να ξεθωριάσει ή την τρίχα πιο ξηρή.

Επίλεξε τα κατάλληλα προϊόντα styling

Αν θέλεις τα μαλλιά σου να μυρίζουν πραγματικά όμορφα, επίλεξε προϊόντα styling, από κρέμες φορμαρίσματος, τζελ και έλαια μέχρι hairspray, με ωραία αρώματα, που θα χαρίσουν στην κουπ σου την πιο ακαταμάχητη εσάνς.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i