Πώς να εφαρμόζεις το ρουζ ώστε να δείχνεις πάντοτε ξεκούραστη και φρέσκια

Το smart hack στην εφαρμογή του ρουζ για πιο νεανική όψη στο πρόσωπο.

makeup iStock

Το ρουζ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας προϊόντα μακιγιάζ, αφού μπορεί μέχρι και να μεταμορφώσει ένα πρόσωπο, ακόμα και χωρίς κανένα άλλο προϊόν. Χαρίζει μια όψη υγείας που σε κάνει να δείχνεις φρέσκια και πιο ξεκούραστη ενώ ανάλογα με το σημείο που θα το εφαρμόσεις, μπορεί να σου χαρίσει ένα lifting εφέ στο πρόσωπο ή να κάνει τα μήλα σου να δείχνουν πιο ραδαλά.

Pearly makeup | Πώς θα πετύχεις το πιο hot μακιγιάζ της άνοιξης

Όσο εύκολο κι αν φαίνεται ωστόσο στην εφαρμογή του, είναι γεγονός ότι αν δεν προσέξεις, είναι πολύ πιθανό να το εφαρμόσεις σε λάθος σημείο ή να το παρακάνεις με την ποσότητα, γεγονός που θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα: να έχεις ένα υπερβολικό αποτέλεσμα που ενδέχεται να σε κάνει να φαίνεσαι κουρασμένη, ακόμα και γερασμένη. 

Αυτό το προϊόν περιποίησης θα σου εξασφαλίσει απίστευτα νεανική όψη στο πρόσωπο

Για μια πιο ροδαλή και φρέσκια όψη, ακολούθησε το παρακάτω έξυπνο hack: αρχικά προσπάθησε να μην σου πέσει μεγάλη ποσότητα στο πινέλο, και ξεκίνα σταδιακά, με όσο το δυνατόν λιγότερο προϊόν μπορείς. Εξάλλου, το αποτέλεσμα μπορεί να "χτιστεί" σταδιακά, εφαρμόζοντας μεγαλύτερη ποσότητα με το πινέλο και κάνοντας καλό blending στην επιδερμίδα σου. Το κόλπο συνίσταται στο να σηματοδοτήσεις την περιοχή που θες να βάψεις κάνοντας έναν σχηματισμό με τα δάχτυλά σου - δες στο βίντεο πώς ακριβώς θα το κάνεις.

Δες το hack:

@iammarinaki Perfect blush placement 🥰 recently came across this technique and I'm obsessed #blush #blushhack #makeuphacks #makeuptips #blushplacement ♬ We Dont Talk Anymore - Galuh

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i