Αυτό το προϊόν περιποίησης θα σου εξασφαλίσει απίστευτα νεανική όψη στο πρόσωπο

Με την εντατική εφαρμογή του, θα δεις εξαιρετικά αποτελέσματα άμεσα.

skin iStock

Η γήρανση της επιδερμίδας είναι μια διαδικασία που συμβαίνει φυσιολογικά σε κάθε άτομο, μιας και αποτελεί τη φυσιολογική πορεία της ζωής του ανθρώπου. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να προλάβεις τις επιπτώσεις της και να μην επέμβεις (με φυσικό ή ενέσιμο τρόπο) στο πρόσωπό σου, ώστε να βελτιώσεις την όψη τυχόν δημιουργημένων ρυτίδων και λεπτών γραμμών.

Δεν θα το πιστέψεις, όμως αυτή η αθώα συνήθεια μπορεί να προκαλέσει (πρόωρες) ρυτίδες

Υπάρχει λοιπόν ένα προϊόν που χαρίζει ονειρική υφή και αίσθηση στην επιδερμίδα, συμβάλλοντας παράλληλα σε αυτή την πολύ νεανική όψη που πάντα θέλουμε να έχουμε όλες μας. Μιλάμε για τα έλαια προσώπου, που έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα για την επιδερμίδα από όσα φανταζόσουν.

Οι beauty addicts ορκίζονται στις ευεργετικές τους ιδιότητες, που έχουν τη μοναδική ιδιότητα να εισχωρούν σε βάθος στο δέρμα και να εξασφαλίζουν πλούσια δράση, ενώ είναι ιδανικά για την πρόληψη των ρυτίδων. Γιατί ως γνωστόν, το ενυδατωμένο και γεμάτο θρέψη δέρμα δεν "σπάει", ενώ διατηρεί την ελαστικότητά του για περισσότερο.

Η απαλή υφή που αφήνουν στο δέρμα τα face oils είναι καταπραϋντική τόσο για την ίδια την επιδερμίδα όσο και για τη διάθεσή μας. Επιπλέον, εάν εφαρμοστούν στο τέλος της skincare ρουτίνας σου "κλειδώνουν" την υγρασία που έχεις εξασφαλίσει με την ενυδατική και το serum σου, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ενυδάτωση.

Με συστηματική και σωστή χρήση των face oils θα δεις μεγάλη διαφορά στην επιδερμίδα σου, ιδιως αν έχεις ξηρό δέρμα και το νιώθεις συχνά αφυδατωμένο, ενώ τώρα είναι η καταλληλότερη εποχή για να τα εντάξεις στην καθημερινή σου περιποίηση. Και αυτό γιατί λογικά η επιδερμίδα σου έχει ταλαιπωρηθεί από το κρύο αλλά και τη ξηρή ατμόσφαιρα που δημιουργείται από τα καλοριφέρ και τα κλιματιστικά των κλειστών χώρων, οπότε σίγουρα χρειάζεται έξτρα θρέψη και τόνωση.

Δες εδώ 5 πολυτελή έλαια προσώπου για ενυδάτωση και λάμψη 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i