"Όλα γίνονται καλύτερα με φέτα": Οι New York Times αποθεώνουν το ελληνικό τυρί

Η εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή που παρουσίασαν μέσα από ένα βίντεο στο Twitter.

φέτα iStock

Ελληνικό τραπέζι χωρίς φέτα δεν υπάρχει. Η φήμη της, μάλιστα, τα τελευταία χρόνια έχει εξαπλωθεί ανά την υφήλιο. Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της χώρας μας, όσον αφορά στη γαστρονομία, που κάθε τουρίστας λαχταρά να δοκιμάσει με την άφιξή του εδώ. 

Φέτα: Η διατροφική αξία του απαραίτητου τυριού σε κάθε ελληνικό τραπέζι

Πρόσφατα, οι New York Times την εξύμνησαν μέσα από ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Twitter, αποδεικνύοντας πως πλέον το πιο χαρακτηριστικό ελληνικό τυρί έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση, και όχι άδικα. Στο βίντεο η δημοσιογράφος Ali Slagle παρουσιάζει τη δική της αγαπημένη συνταγή με πρωταγωνίστρια τη φέτα, γράφοντας χαρακτηριστικά "Όλα γίνονται καλύτερα με φέτα". 

Η συνταγή που προτείνει η δημοσιογράφος, μέσα από το βίντεο διάρκειας 20 δευτερολέπτων, είναι απλή και πεντανόστιμη, ενώ συνδυάζει προϊόντα που ευδοκιμούν στην ελληνική γη: φέτα, μέλι και καρύδια. 

Σε ένα τηγάνι βάζει μια ποσότητα φέτας, προσθέτει μέλι και καρύδια και σκεπάζει μέχρι να "μαλακώσει" η φέτα. Έπειτα τη σερβίρει με επιπλέον ποσότητα και αρκετά καρύδια λέγοντας πως είναι ένα "πεντανόστιμο και γρήγορο πιάτο".

 

 

Αυγά σε σάλτσα ντομάτας με φέτα: Η πιο καλοκαιρινή συνταγή για το μεσημεριανό σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i