Η διατροφική υγιεινή ρουτίνα μου πριν από τις γιορτές

Είναι το διάστημα που αναθερμαίνω τη σχέση μου με την κουζίνα μιας και βάζω στην άκρη τους καταλόγους με τα delivery και φροντίζω να μαγειρεύω μόνη μου τα γεύματα μου.

χριστουγεννιατικο τραπεζι

Τα Χριστούγεννα για εμένα είναι απόλυτα συνυφασμένα με την οικογένειά μου και το γιορτινό τραπέζι που είναι γεμάτο με τις σπιτικές σπεσιαλιτέ και τα παραδοσιακά γλυκά. Είναι μία περίοδος που απολαμβάνω το καλό φαγητό και γενικότερα επιδιώκω να είμαι πιο χαλαρή. Άλλωστε δεν υπάρχει μεγαλύτερη "προσβολή" για την οικογένειά μου από το να μη δοκιμάσεις κάτι που βρίσκεται επάνω στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Για να μην προσβάλω λοιπόν κανέναν (άλλο που δεν ήθελα!) το προηγούμενο διάστημα και συγκεκριμένα κάποιες εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα, ακολουθώ μία υγιεινή ρουτίνα στη διατροφή μου.

Είναι το διάστημα που αναθερμαίνω τη σχέση μου με την κουζίνα μιας και βάζω στην άκρη τους καταλόγους με τα delivery και φροντίζω να μαγειρεύω μόνη μου τα γεύματα μου. Και για εμένα δεν νοείται μαγειρική στο σπίτι χωρίς την Ariete Φριτέζα Αέρος.

Είναι μοντέρνα και προφέρει εύκολο και οικονομικό μαγείρεμα. Διαθέτει 7 προεπιλεγμένα προγράμματα μαγειρέματος που μου επιτρέπει να παίζω με τις γεύσεις και τα ψησίματα. Επίσης τηγανίζει με 80 % λιγότερο λάδι, που σημαίνει εντελώς υγιεινά!

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i