Γιατί πρέπει να παραγγέλνεις πάντα το πιο φθηνό κρασί του μενού

Το φθηνό δεν είναι απαραίτητα κακό και υπάρχει λόγος γι αυτό.

Γιατί πρέπει να παραγγέλνεις πάντα το πιο φθηνό κρασί του μενού

«Το να επιλέγεις το δεύτερο ή το τρίτο πιο ακριβό κρασί από μια wine list είναι μεγάλο λάθος» υποστηρίζει ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους σομελιέ, καθώς δεν είναι λίγα τα εστιατόρια που τροποποιούν τον κατάλογο με απώτερο σκοπό να επωφεληθούν από αυτό.

Στο βιβλίο του «How to Drink Like a Billionaire» ο Mark Oldman γράφει πως ο πελάτης επιλέγει συνήθως μια οικονομική λύση αλλά όχι τόσο οικονομική ώστε να τον κάνει να δείχνει «τσαμπατζής».

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Διάβασε περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i