Οι 8 πιο αφροδισιακές τροφές (αυτά τρώμε σήμερα)

Εάν πρόκειται να ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο για να γιορτάσεις με τον αγαπημένο σου τον Αγ. Βαλεντίνο, μην παραλείψεις να βάλεις αυτές τις αφροδισιακές τροφές που αυξάνουν την ερωτική διάθεση στο μενού!

14.02.2017

Γράφει: Ελένη Καραγιάννη

Διηγήσεις από τη μυθολογία, την ιστορία και την κουλτούρα πολλών πολιτισμών σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν συνδέσει την κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών με τον έρωτα.

Αλλά και οι επιστημονικές έρευνες επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν αφροδισιακές τροφές που χάρη σε συγκεκριμένα συστατικά τους βοηθούν στην αύξηση της ερωτικής επιθυμίας, αυξάνοντας τη θερμοκρασία του σώματος ή την κυκλοφορία του αίματος. Ωστόσο, δεν χρειάζεται κανείς να έχει αποδείξεις για τον αν υπάρχουν αφροδισιακές τροφές και για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν.

Και μόνο η διάθεση να ετοιμάσεις ή να γευτείς κάτι ξεχωριστό μαζί με τον αγαπημένο σου μπορεί να αυξήσει την ερωτική επιθυμία και να σε βάλει στο κλίμα!

Σε κάθε περίπτωση, εάν πρόκειται να μαγειρέψεις ή να βγεις για φαγητό για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, δοκίμασε αυτές τις αφροδισιακές τροφές που υπόσχονται να φτάσουν την ερωτική επιθυμία στα ύψη!

[related id="34576"]

Περισσότερα από Διατροφή και Αδυνάτισμα

Best of network

#shapegreece