Επιστροφή στη μεσογειακή διατροφή

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.greatfood.gr.θα βρείτε προϊόντα, κυρίως από μικρούς Έλληνες παραγωγούς.

13.11.2014

εχεις διαβασει

Επιστροφή στη
μεσογειακή διατροφή

Τα τελευταία χρόνια, η υιοθέτηση του δυτικού τρόπου ζωής έφερε τους Έλληνες πιο κοντά σε πιο γρήγορες, πιο εύκολες αλλά όχι και τόσο ωφέλιμες διατροφικές συνήθειες. Τα βιαστικά γεύματα, το έτοιμο φαγητό, οι επεξεργασμένες τροφές είναι μόνο κάποιες από αυτές και έτσι η καθημερινή μας πρόσληψη τροφής απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την ελληνική – μεσογειακή διατροφή.

Κι όμως, η μεσογειακή διατροφή, της οποίας η Ελλάδα υπήρξε ο κύριος εκπρόσωπος, εξασφαλίζει μακροζωία και καλή υγεία. Γιατί, λοιπόν, να μην επιστρέψουμε στις παραδοσιακές συνήθειες που εξασφαλίζουν ποικιλία τροφών και ισορροπημένη διατροφή;

Με αυτή τη λογική, δημιουργήθηκε η Great Food, μια προσπάθεια να ενημερωθεί ο κόσμος για την υγιεινή διατροφή και να βοηθήσουμε να αποκτήσει καλύτερες, πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.greatfood.gr.θα βρεις προϊόντα, κυρίως από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, προϊόντα φυσικά, αγνά και υγιεινά, με την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής. Η διαδικασία παραγγελίας είναι απλή και η αποστολή της γρήγορη, οικονομική και ασφαλής. Η γκάμα των προϊόντων εμπλουτίζεται συνεχώς.

[related id="21834"]

Περισσότερα από Διατροφή και Αδυνάτισμα

Best of network

#shapegreece