Ζήστε μια πιο υγιεινή ζωή με τους ψυγειοκαταψύκτες της LG

Διατήρηση των τροφίμων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χάρη σε προηγμένες τεχνολογίες

LG

Η LG Electronics (LG) ενθαρρύνοντας τους καταναλωτές να υιοθετήσουν υγιεινές διατροφικές συνήθειες και αναγνωρίζοντας ότι οι πρώτες ύλες αποτελούν το κύριο συστατικό για μια ισορροπημένη διατροφή, διαθέτει μια ευρεία σειρά ψυγειοκαταψυκτών, που συμβάλλουν στη συντήρηση των τροφίμων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. 

Οι ψυγειοκαταψύκτες της LG διαθέτουν την τεχνολογία LINEAR Cooling™, που περιορίζει τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας στο ψυγείο, διατηρώντας τα τρόφιμα όσο το δυνατόν πιο φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο στην ‘έξυπνη’ κατανάλωση. Ακόμη, με την τεχνολογία DoorCooling+ επιτυγχάνεται έως και 32% πιο γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη, διατηρώντας τη ‘ζωντάνια’ των τροφίμων.

Επιπλέον, η τεχνολογία FRESHBalancer™ εξασφαλίζει τη βέλτιστη υγρασία για τα φρούτα και τα λαχανικά, ανάλογα με τη λειτουργία που έχετε ρυθμίσει. Παράλληλα, μέσω του FRESHConverter™ μπορείτε να ορίσετε τη βέλτιστη θερμοκρασία ανά τύπο τροφίμων, διατηρώντας έτσι σε άριστη κατάσταση το κρέας, τα ψάρια και τα λαχανικά αντίστοιχα.

Ανακαλύψτε τη σειρά ψυγείων της LG εδώ και ακολουθήστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την καθημερινότητά σας. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i