Τροφές για καλύτερες επιδόσεις στο σεξ

Τροφές για καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι σύμφωνα με την επιστήμη.

μυδια iStock

Ψάχνοντας λύσεις σε γκουρού για καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις, σίγουρα θα μάθετε ότι το καλό φαγητό φέρνει και καλό σεξ. Τι εννοούμε καλό φαγητό; Όχι αυτό που νομίζετε. Υπάρχουν συγκεκριμένες τροφές που χωρίς να μας χαλάσουν τη γεύση, μπορούν να μας βοηθήσουν να πετύχουμε καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι. Και δεν μιλάμε μόνο για τα μύδια.

Αυτή τη φορά δεν θέλουμε να τα ονομάσουμε αφροδισιακά, αυτός είναι ένας όρος με κάποια υπερφυσική χροιά και θέλουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το θέμα από 100% επιστημονική άποψη. Ιδού, λοιπόν, οι τροφές που σας βοηθούν να αποδίδετε καλύτερα και καλύτερα στο κρεβάτι, σύμφωνα με την επιστήμη.

Σοκολάτες

Ορισμένες ουσίες που περιέχονται στο κακάο μπορούν να ενισχύσουν την απελευθέρωση της ντοπαμίνης, ενός νευροδιαβιβαστή που δημιουργεί αισθήματα ευφορίας. Αυτή η χημική ουσία απελευθερώνεται επίσης κατά τη διάρκεια του οργασμού.

Θαλασσινά

Τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε μέταλλα όπως το σελήνιο ή ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητα για την παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία, σύμφωνα με τη Synergen, αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία και βελτιώνει τη συνολική απόδοση στο κρεβάτι.

Δες περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i