"Είμαι διατροφολόγος και ιδού κάθε πότε τρώω παγωτά/γλυκά/cakes"

Τι συμβουλεύει για την κατανάλωση γλυκών μία ειδικός.

παγωτά iStock

Τα παγωτά μοιάζουν να είναι τα ιδανικά γλυκίσματα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Πόσο συχνά όμως μπορούμε να τα καταναλώνουμε; Είναι σωστό να έχουμε τα παγωτά, τις σοκολάτες αλλά και τα γλυκά γενικότερα στη διατροφή μας σχεδόν σε καθημερινή βάση; 

Η διατροφολόγος Clean Kweens, μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram, δίνει την απάντηση. "Είμαι διατροφολόγος και τρώω σοκολάτα, παγωτά και κέικ κάθε μέρα. Δεν μπορούμε να θυμηθούμε την τελευταία μέρα που πέρασε χωρίς να έχουμε σοκολάτα, κέικ, μάφιν ή παγωτό. Ακόμα καλύτερα, δεν νιώθουμε ποτέ ένοχοι για αυτό! Υπάρχει πάντα χώρος για τα αγαπημένα σου φαγητά σε μια ισορροπημένη διατροφή! Πες αντίο στη νοοτροπία "όλα ή τίποτα".

 

 

Δεν υπάρχει λόγος να αποκλείουμε από τη διατροφή μας τις τροφές που μας προσφέρουν ευχαρίστηση. Το φαγητό εκτός από θρέψη στο σώμα, μας χαρίζει και θρέψη στην ψυχή. Μπορούμε να εντάξουμε ό,τι μας αρέσει σε μεγάλη συχνότητα στο πρόγραμμά μας, αρκεί να είναι με μέτρο. Αυτό είναι το "κλειδί" της επιτυχίας και της ισορροπίας. 

Παγωτό: 5 συμβουλές για να κάνεις την πιο υγιεινή επιλογή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i