Αν ψάχνεις για μια συνταγή που συνδυάζει πλούσια γεύση, υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και χαμηλές θερμίδες, αυτή η κοτόπιτα χωρίς φύλλο της διατροφολόγου Αλεξάνδρας Κοντοδήμου, είναι η ιδανική επιλογή. Κατάλληλη για κάθε ώρα της ημέρας, από πρωινό μέχρι δείπνο, θα σε κρατήσει χορτάτη χωρίς να σας φορτώσει με περιττές θερμίδες. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά εύκολη στην εκτέλεση και αποτελεί την ιδανική λύση για να αξιοποιήσεις το κοτόπουλο που σου έχει περισσέψει από προηγούμενα γεύματα.
Μερικά tips
Μπορείς να την απολαύσετε σκέτη ή να τη συνοδεύσεις με μια σαλάτα για ένα πλήρες και ισορροπημένο γεύμα.
Εάν θέλεις να κάνεις την κοτόπιτα ακόμη πιο πλούσια σε πρωτεΐνη, δοκίμασε να προσθέσεις φέτα, όπως προτείνει και η διατροφολόγος Αλεξάνδρα Κοντοδήμου, για μια επιπλέον πινελιά γεύσης.
Δες τα υλικά και την εκτέλεση στο βίντεο της διατροφολόγου:
Διάβασε επίσης:
Κοτόπιτα με λίγα λιπαρά: Σπιτικό σνακ για το σχολείο με "κρυμμένα" λαχανικά
Πατάτες φούρνου σαν τηγανητές; 5 μυστικά για να το πετύχεις
Δέκα πρωινά πλούσια σε πρωτεΐνη αλλά χωρίς αυγά
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr